reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

leże cały dzien i nawet nie chce mi się włosów umyc ... nic nie sprzątalam i za obiad też sie jeszcze nie zabrałam :sorry2:

reklama
MARTA- to jestesmy dwie:-) jakaś paskudna infekcja ci sie przyplątała ale ten pomysł z zakupem tantum rosa który ci któraś z dziewczyn podrzuciła to nie głupi bo to chyba działa tak kojąco i antybakteryjnie już nie długo będziesz po wizycie może ci coś lekarz więcej powie oprócz tego że jesteś w ciąży bo to już wiesz:-D:happy2: trzymam kciuki

LOREIN-nie będę narazie sama chyba testować bo 28 gin mi kazał przyjść na usg będzie patrzył czy jajeczko dojrzewa tylko że 25 powinna mieć @ jak przyjdzie na czas takze jeszcze zobacze co z tego będzie

wiolka zobaczę co mi lekarz zapiszę mam nadzieję, że do środy nie zaszkodzę fasolce :/ póki co kupiłam rumianek, zaparzyłam i w łazience posiedziałam na naparze, mam nadzieję, że coś pomoże :)

marta bluzeczek nie mogge znalec na necie a zdjec poki co nie mam jak zrobic bo mezus siedzi hihi :-)
torebka taka :-) uwielbiam duze i jak ja zobaczylam to nie moglam sie oprzec :-) kolorek jest troszke jasniejszy niz na tym zdjeciu i ma tez pasek dlugi :-)

402684_333794736658663_184734028231402_921661_1492449109_n.jpg

MARTA napewno nie zaszkodzisz skoro lekarz doradził ci clotrimazolum a rumianek nie jest szkodliwy więc będzie ok:-) BOBO no torebka super to zaszalałaś:happy2:kazdemu się raz na czas należy:cool2: A ja zrobiłam sobie farbe płomienna iskra i wyszedł faktycznie jasny rudy:-D

reklama
Ja farbowałam cały czas na swój kolo,r ciemny brąz, aż stwierdziłam, że to bez sensu i już nie farbuje, póki co nie mam siwych włosków he he he :)

Do góry