D
Dzoana.a
Gość
Marta, na pewno rośnie:-) teraz przeczytałam na Twoim suwaczku, że w 4 tygodniu nastepuje zagnieżdżenie:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bobo, uważaj, żeby ta babuleńka Ciebie nie zdemotywowała ilością energii:-)marta jakbys zrobial bete to bys wiedziala czy bedzie widac czy nie bo fasole wiadc przy becie 1000 i powyzej :-) ja magisterke zaczelam pisac od metodologii i tak siedze nad nia i siedze musze ja poprawic i ankiety opracowac a nie wiem jak sie za nie wziac.
dzoana no podobno miejsce jest super ale wizja starej babulenki na lozku obok mnie przeraza :-(
i sobie zrobię ze spokojem ;-) zobaczysz jak te babuleńki będą wymiatac he he heNo własnie tak mi sie wydawało, kilka dni po owu na połączenie się robaczka i komórki jajowej, później dwa dni na zagnieżdżenie i reszta. Więc u Ciebie to fasola jest już w bardziej zaawansowanym stanie, hihi:-)bobo ja też od metodologi, już mam ankietę, hipotezy wskaźniki, problemy szczegółowe i te wszystkie wiesz :-)
ale czekam aż pójdę na l4, bo teraz mi nie dadzą wolnego a muszę iść do gimnazjum dzieciakom rozdaći sobie zrobię ze spokojem ;-) zobaczysz jak te babuleńki będą wymiatac he he he
Dzona teoretycznie tak ale ja czytałam że zagnieżdżenie jest z tydzień od owu a ja jestem 21 dni po. Ja już nic nie rozumiem, wcześniej jak miałam 3 tydzień i 2 dni to na suwaczku pisało, że dziecko jest wielkości główki od szpilki a w czwartym zagnieżdżenie, coś tu nie tak
Wydawało mi się, że napisałam Marcie, że nie będzie jeszcze serduszka:-)Dzoana kotek dzieciątka nie bedzie jeszcze u Marty widać bo serduszko jest widoczne po 6 tyg przeważnie, jakos w 28 dniu zycia dziecka zaczyna bic serduszko!!!!!!!!!