• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Jane naprawdę ci współczuje kochanie :* powiedz mi proszę macie jakieś problemy zdrowotne ty lub twój męzuś czy po prostu nie wychodzi?

Ostatnia edycja:
A ty Katy co się tak chowasz :szok:przecież cię widzę :-p:-p:-p

hehheehe tyle co cię zobaczyłam a ty już naklikałaś dobra jesteś :tak:i jak tam ciom ? dawaj na enpr

reklama
Witam meeeeeeega nie wyspana, bo poszliśmy z męzem spać przed 1 a ja nie przyzwyczajona tak długo siedziec :zawstydzona/y: ale nerka nie bolała wiec jest OK :) :tak:
grzanka i jak test ????????????????????????????? są II krechy ?????????????? pewnie tak:-D daj szybciutko znać :)
Lori mamuśka 3w1, tak sobie myslę ze chcieliście córe to moze bedziecie mieli aż 2:) super by było :) a własnie ja komuś te bliźniaki wrózyłam nie Tobie ???????? :laugh2::laugh2:

Ja dziś wcześnie na nogach bo ide zaraz na miasto z przyjaciółką, robiny nalot na lumpy :-D no i chce kupić szydełko dziś :-D a właśnie śniło mi sie ze szydełka u mnie kosztowały 120zł :szok: hehe!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze kupię coś maluszkowi i sobie :)
Ja dziś konczę 17 tydzien :-p ale fajnie to leci :) :-D

MIłego dnia skarbki życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry