Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochane moje oświadczam wszem i wobec że wyszła jedna kreska, więc już nie wiem co jest nie ok, ale albo owu mi sie przesunęlo . tylko cholera co z tymi piersiami nie mialam tak jeszcze....

grzanka wiesz co coś musi być na rzeczy bo mnie tak sutki bolały w ostatnich dniach ze normalnie nie mogłam wytrzymać!!!!i też nigdy przed @ tak nie miałam!!!ale jak wczoraj rano zobaczyłam ta niby krew więc pomyślałąm ze @ przylazła ale potem juz nic sie nie pojawiło...tak więc grzanka nie trac nadzieji i niech cycuchy bolą jak mogą
lorelain wielkie i przede wszystkim podwójne gratulacje!!!jeszcze sie nam tutaj bliźniaki nie trafiły;-)
co do tabelki to ja mam już 24 latka łeeeeee;-(
dzisiaj test rano 2 ładne krechy więc jakoś juz do mnie to dociera!!!po południu wkleje fotki bo juz kabelek znalazłam od aparatu

jejku jeszcze raz ci gratuluje. Dbaj o siebie kochana no teraz to juz pewnie na l4 pojdziesz jak nic. Ciaza jednojajowa bez wspomagania hormonalnego ??? To normalnie rzadko sie zdarza czuj sie wyrozniona i zycze ci z calego serducha 2 cudownych spokojnych coreczek :-):-):-)
jak mi znajdzie drugiego babla????