• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

O nie mogę!!!!!!!! le wiadomości:szok::szok:

Lorelain wielkie gratulacje!!!!!! Szok:-D:-D

Agnieszka_dk gratuluję pozytywnego testu:-D:-D:-D

A ja już po @ która trwała 1,5 dnia szok!
O co chodzi z Szalonymi? to osobny wątek????

Teraz poczytam Was dokładnie:-)

Grzanka trzymam kciuki aby @ nie przyszła:-):-)

reklama
Roza SZALONE to NASZA GRUPA, nikt tam nie może zajrzeć tylko MY, wiec tam sobie wstawiamy foteczki i takie różne zeby nikt inny nie oglądał tylko zaufane osoby czylu MY :) wysłałam CI zaproszenie !!!! moze nie zauważyłaś !!!!!!!!!!!
Marta hmmmmmmmmm byłam w 8 tygodniu jak powiedzieliśmy w święta :) smaka robisz tymi faworkami mmmmmmniam :)

Ilonko dziękuję Ci bardzo, ale szczerze to myślałam że znowu mnie pomyliłaś z Rozią:-(:-(
Czytam że macie poważne plany:-):-) to trzymam kciuki, bonie ma nic lepszego na świecie niż wolno stojący domek według mnie, która nie wyobraża sobie mieszkania w bloku

Posiedziałabym z Wami,ale obowiązki czekają:obiad, dokumenty z przedszkola:wściekła/y: no i mąż który dziśjest w domu i będzie toczył bój o komputer.

Swoją droga Ilonka zakupiłaś sobie drugi - nie pamiętam? Dobra to rozwiązanie:tak:

Ostatnia edycja:
Ilona życze ci tego domku upragnionego żeby sie udało i żebyś za jakiś czas mogła siedzieć w swoim ogródku a dzieci bawić się mogły w piaskownicy:-) z tym bólem głowy to jest chyba mało osób które nie cierpiały na tą przypadłość bo prawie każdego ostatnio boli,ja ogarniam łazienki już zrobiłam 2 jeszcze tylko dwie i pokoje i kuchnie i może w końcu oddychne:eek:

Ilonka ja Tobie też życzę upragnionego domku i grillowania ze znajomymi :-D
Wiolka podziwiam Cię wielki szcun :tak: sprzątasz, opiekujesz się małą i jeszcze piszesz z nami.

aaaa nie zaglądałam jeden wieczór i co?! Lori wielkie gratulacje, podwójne! :D suuuper! te podwójne wózki są super, dasz radę :D

Marta chcący mieszkać samym trzeba sobie tak zorganizować czas żeby posprzatać ugotować a codziennie robie dwa dania i dwa różne obiady bo ja mam diete i nie moge jeść tego co oni i mieć czas dla siebie jeszcze teraz mam luz ale jak sie zrobi cieplej to zacznie mi sie praca w ogrodzie posadziłyśmy dużo kwiatków z mała więc trzeba będzie plewić i za niedługo jarzynki swoje znowu bedziemy sadzić:-) znaczy siać zakręcona jestem dziś troszke bo robie wszystko po trochu

Ostatnia edycja:
reklama
A i kobietki chcę się zapytać o miesiączkę, bo ja ostatni i ten cykl miałam @ tylko 2 dni, martwię się że za mało:tak::tak:

Dobra uciekam bo mam robotę:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry