Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ilona to dobrze że Cię już nerka nie boli, oj ja bym chciała żeby mi ten czas leciał, na razie 5 tydzień chciałabym już 12 byłbym spokojna że już minęło ryzyko poronienia.
powodzenia na zakupach
Marta powiem CI ze mnie właśnie do 10 tyg sie najbardziej dłużyło, niemalże wlekło jak ślimak !!!!!!! a potem juz leciało, tylko szkoda ze tak szybko nie leci do wizyty :-( ehhhh !!!!!!!!!!!!!!!! poza tym kochanie TY juz zaczęłaś 6 tydzien wiec to juz lepiej wygląda niedługo zobaczysz swoją malutką kropeczkę z serduszkiem a potem wierzgającego bąbelka , który macha mamusi na przywitanie a moze i 2 bąbelki hihi kto wie ))))))))
Ilonka widzę,że w ślady zZagubionej idziesz z tym szydełkiem:-)
Ja zmykam do pracy i dziś już mnie raczej nie będzie, bo po pracy idę się w końcu obciąć i ufarbować (JUPI:-)), a później na koncert idę z moim M :-) Także życzę udanej soboty wszystkim
Rozia koniecznie prosimy o fotkę po tuningu bawście sie dobrze na koncercie a jaki idziecie ?????????? zagubiona troszkę mnie zaraziła tym szydełkowaniem ale obawiam sie ze skonczy sie ale na kupnie szedełka i wełny bo jak patrze jak sie to robi to normalnie oczy wychodza wiec raczej nic ciekawgo nie stworze !!!!!
NO nic ja tez lece bo zaraz wpadnie przyjaciółka a ja jeszcze nie gotowa !!!!!!!!!!
Ilona obyś miała rację bo m mnie ciągle straszy, żeby nie mówić nikomu bo to za wcześnie i nigdy nic nie wiadomo :/ i czekamy do 3 miesiąca a ja się tak cieszę i chciałabym powiedzieć rodzince.
ja jak pójdę na l4 to chyba też wezmę się za szydełko a co tam, na tych filmikach jest wszystko super przedstawione
Ilonka obiecuję,że wrzucę aktualną i po tuningu, żebyście miały porównanie:-) Chyba,że będę wyglądać jak potwór .... A koncert to w stylu mojego M i nawet nie wiem kto tam gra:-) Idę do towarzystwa :-) Mój M słucha punk rocka i takie tam, w każdym razie większość zespołów, to po prostu koleś, który śpiewać w ogóle nie umie, tylko się drze do mikrofonu i dość mocna muzyka:-) Ale czasami coś mi się nawet podoba:-)
Dzień dobry jestem i ja z rana dziecko mi wczoraj do babci wyjechało więc dziś jestem sama w domu trzeba się brać za jakieś sprzątanie na zakupy musze iść a pogoda taka paskudnawieje nie wiem czy mnie po drodze nie porwie Marta a u ciebie leci pomalutku ale w spokoju także tylko się cieszyć:-)
Kochane moje oświadczam wszem i wobec że wyszła jedna kreska, więc już nie wiem co jest nie ok, ale albo owu mi sie przesunęlo . tylko cholera co z tymi piersiami nie mialam tak jeszcze....