• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta oo ja mam to samo, tylko bez fasoli bo nie lubię:-)

Grzanka a no spokój jest i swobodnie korzystam z komputera:-), wolałabym żeby nic nie przywiózł, bo nie lubię ryb, a już napewno ich smażyć.

Marysia próbuj próbuj:-D

reklama
Marta oo ja mam to samo, tylko bez fasoli bo nie lubię:-)

Grzanka a no spokój jest i swobodnie korzystam z komputera:-), wolałabym żeby nic nie przywiózł, bo nie lubię ryb, a już napewno ich smażyć.

Marysia próbuj próbuj:-D

Ja tu dzisiaj w zakładzie padne na nude... kochana jak mnie piersi zwędzą.. :|
I jak tu sie podrapać ... ? jak bolą.... ?
Tak nie dobrze i tak źle ale jeszcze 6 godzin i spadam do domu, nie ma co niedzielna praca w G sie obraca...

Roza-mój mąż lubi i umie bardzo dobrze gotować mamy taką umowe że on w niedziele gotuje nieraz w tygodniu też mu się zdarzy jak jestem chora,do czegoś się przydaje w koncu jest równouprawnienie:-)Ja dziś standardowo rosołek na drugie oni schabowe a ja fileta z warzywami na parze i dietetyczny rosołek:eek::confused2:

No to ja tamtędy bardzo często przejeżdżam bo z Kobylnicy od narzeczonego do pracy w swadzimu mnie zawozi no i później nocka w pokoju ktory wynajmuje i dwa dni u narzeczonego ... :)
Trza sie kiedys umówić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry