Marysia ja nic nie widzę:-(
Grzanka to współczuję 6 godzin....
Wiolka ehh ta dieta, masakra,ale idzie się chyba przyzwyczaić??
Dzisiaj 10,5 a jutro całe 12 h od9-21... ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marysia ja nic nie widzę:-(
Grzanka to współczuję 6 godzin....
Wiolka ehh ta dieta, masakra,ale idzie się chyba przyzwyczaić??
ja to nie dałabym rady tyle godzin pracować dla mnie 5 razy 8h to już wystarczająco![]()
skoda ze nie zapytalam lekarza...no nic,musze czekac...jak ma przyjsc to juz niech przylezie bo znowu mnie za nos bedzie wodzic @jedna
a jak zaszlam z pierwszym dzieckiem w ciaze to moja strtowa waga byla 47 kg!!!poprostu skora i kosci,ale dobrze sie czulam tak przy 52..ach...marzenie...Hej dziewczyny,wpadam sie przywitac,byłam w pracy ale kazali mi pojsc do domu i zadzwonic jutro czy lepiej sie czuje.ogolnie juz mi lepiej,biegunka jak szybko przyszla tak szybko poszla,moze zjadlam cos nieswiezego...
Dziewczyny orientujecie sie ile po odstawieniu luteiny powinna przyjsc @?dzisiaj juz mnie wogole brzuch nie muli na @,zostaly tylko bolace piersi,ale to pewnie cisza przed burza...
grzanka wykonczysz sie tyle pracujac(
marysia widzialam Twoje dzielo na szalonych...mniammmm poprostu pysznie wygladal ten torcik::)
wiolka mnie tez by sie przydala jakas dietka ale jak jak tu taka marysia kusi takimi pysznosciami)))