• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Marysia77-a jak znosiłaś poczatki ciąży? ja jak zajde w końcu w drugą ciąże i urodze to chce sobie założyć wkładke na 5 lat za 300zł podobno dobre to jest nie ma skutków ubocznych tak jak tabletki czy plasry lub zastrzyki

reklama
WIOLA pierwsza ciaze przeszlam zupelnie bezobjawowo, natomiast teraz wymiotowalam i nudnosci mialam 24/h i nie moglam nic jesc wiec nie dosc ze jestem chudzina to spadlam jeszcze 3 kg, a teraz juz wcinam wszystko ale waga dopiero ledwo dobija do tych straconych 3 kg

Hej dziewczyny
Widzę że temat zszedł na temat antykoncepcji
Ja jestem tego samego zdania co Wiola.
Miałam założoną taką wkładkę i byłam bardzo zadowolona i teraz jak faktycznie potwierdzi się ze jestem w ciąży to zakładam znowu po trzecim dziecku. Z własnego doświadczenia polecam, super sprawa.

Asia a już jesteś po terminie @?
chyba jeszce nie bo ja mam cykle 34-36 dniowe,przedostatni nawet ponad 40...dlatego bralam teraz luteine 3x1 od 16-25 dc na uregulowanie cyklu,no i kiedy powinnam dostac ta @???nie mam pojecia.....kochana to jak chcesz 3ke dzieci to do roboty hihi,ja tez walcze o 3e:))bedzie juz wtedy komplecik,tak jak zawsze chcialam:))

To już powinnaś dostać.Ja brałam luteinę z tego samego powodu co ty i już w pierwszym miesiącu miałam cykl

28 dniowy:-) później wahały się w przedziale 26-28 aż zaszłam w ciążę.

Asiu mój mąż ma wątpliwości co do drugiego dziecka, a co dopiero do trzeciego:-(. O ile będę miała te drugie dziecko bo moje cykle coś wariują.

Tak czy siak czekam na dobre wiadomości:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry