• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem po badaniu

są bliźniaki!! są bliźniaki!! .... ja jestem w szoku!!!
GRATULACJE

krasnal 1

krasnal2
Pierwszy raz widzę bliźniaki na usg, buźkami do siebie, jeśli dobrze widzę:-)
Witam Was wszystkie. Tak już od jakiegoś czasu chciałam sie zarejestrować i coś napisać, ale jakoś brakowało mi odwagi :zawstydzona/y: na imię mam magda, mam 27 lat i tak jak wy staram sie o dzidzie
Witaj Magda, tutaj dziewczyny są fajne, więc nie ma czego się bać;-)
Witam się niedzielnie:-):-D:tak:;-)
Martuś trzymaj się i nie denerwuj bo ci to w niczym nie pomorze, a stres to wiesz nic dobrego. :-);-)

Strasznie tu cicho dzisiaj i wczoraj zresztą też:tak:

Coś mi się wydaje że mnie jednak przeczucie nie myliło dziś zrobiłam test taki zwykły z apteki o czułości 25 i wyszła słaba kreska ale widoczna nawet mąż ja zobaczył ale dla pewności powtórzę test za dwa dni. Mam bardzo nieregularne cykle i dane do tabelki podałam tak trochę na chybił trafił dziś jest 26 i gdyby założyć ze ten cykl miał 28 dni to już za dwa dni powinno wyjść wyraźnie.
Mój m ma dziś imieniny więc prezent w sam raz:-)
To trzymam kciuki o wyraźne II

Hej dziewczynki wlasnie wrocilam z zakupow z m bylam zaopatrzyc sie w kilka rzeczy bo zamierzam uczyc sie scrapbookingu a to moje pierwsze "dzieci" :-)
Zobacz załącznik 441389
Katy, śliczne, same utalentowane kobitki na tym forum:tak:

reklama
ok bo m kaze misie zbierac do kosciola,wiec odezwe sie jak wrocimy.tzrymajcie sie dziewczynki i jak ktoras wie cos wiecej to niech mi napisze o tej luteinie jak to jest z tym okresem po odstawieniu....pomodle sie za to zebysmy mialy wszystkie niedlugo fasolki hahah:);-)

Hallo Kobitki!
Gratuluję nowych Fasoleczek!!!!!
Gratuluję Lorelain!!!!! Zawsze chciałam mieć bliźniaki, oczywiście raczej jako pierwsze, bo teraz to chyba bym się załamała:-D Życzę DZIEWCZYNEK!!!! Ślicznych!!!
Trzymam kciuki za walczące o Fasolki Mamusie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
U mnie lipa, mdli mnie non stop i nie mogę normalnie funkcjonować
:eek:

witaj Axarai dawno cię nie było
a co do mdłości przejdą zobaczysz wszystko nie długo minie :tak:i będziesz cieszyć się swoim stanem zdrówka życzę

Mdli mnie już od 5 tygodnia, i tak sobie myślę, że nigdy mi nie przejdzie, no nigdy:crazy:
To pierwsza moja taka ciąża z mdłościami, i tak sobie myślę, że to dziewczynka będzie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry