• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Roza popieram w stu procentach za szybko weekend się kończy oj przydało by się więcej :wściekła/y:, ja jeszcze z trzy tyg i pójdę na l4 będę spędzać z wami więcej czasu.
Katy piękne kartki
Lori chyba jeszcze nie doszła do siebie :-D
Axari ja naszczęście nie mam jeszcze wymiotów i oby już nie przyszły :)

Aniabuchowicz-ja nie jestem zwolenniczką tulenia porcelany zwłaszcza w ciąży to czas kiedy kobieta powinna się cieszyć ze swojego stanu a nie siedzieć w łazience:eek:z objawów ciąży zdecydowanie wole buszowanie po sklepach z artykułami dzieciecymi:-)

Aniabuchowicz :-D akurat!, to czekam szybciutko na Twoją Fasolkę, i chce zobaczyć, jak Ci się porcelana wtedy będzie podobała:-p
Wiolka święta PRAWDA!!!

no wiesz Wiolu ale przyznasz że każdy lubi co innego :-p ja tuliłam zawsze do końca trzeciego miesiąca potem miałam spokój :tak: oki ja zmykam do wyrka coś nie do życia jestem :no:a poza tym jutro powrót do pracy po 2 tygodniach urlopu tak ze ciężko będzie znowu o 4,20 wstać
Życze wam miłego wieczoru i spokojnego poniedziałku

Mało znam fanatyczek tulących porcelane ale jeśli sa takie dla ktorych to oznaka że z dzidzią ok to fajnie a dla tych które wolą na spokojnie powinien być wybór:-)nistety go nie ma ale jeśli można sobie ulżyć to powinno się z tego korzystać:happy: Ania buchowicz-oczywiście że zależy co kto lubi ja nie narzucam komuś jak sie powinno ciąże znosić t jest akurat moje zdanie

Ostatnia edycja:
Wiolu a czy ja komuś coś narzucam ? Ja tylko napisałam Axarai ze to minie bo przecież minie i będzie mogła sie cieszyć swoim dzidziusiem
A ze ja to lubię to chyba nie przestępstwo :no:

reklama
Ja już uciekam do jutra Dziewczynki około 17-18 dobrej nocy wszystkim życzę ;-)
Aniu no coś Ty, pewnie ze nie przestępstwo, każdy lubi coś innego :) ja znam taką, która podczas porodu nie chciała znieczulenia bo chciała poczuć ten ból porodu dla dziecka :szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry