• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

asiczka kurcze ja to bym nie wytrzymala tyle!!!i to taka ładna tempke masz!!!a tesciorka masz w domu czy wolisz nie trzymac zeby nie kusił;-)
katyB śliczna karteczka masz dziewczyno talent;-)
mnie też mdłości męczą;-(poprostu mam jadłowstret przez cały dzien bym mogła nic nie jesc...tyle cos na siłe wcisne...
a dziewczynki powiedzcie mi jak z wagą u was w ciąży????kiedy sie zaczał jakiś wzrost??

reklama
Agnieszka ja poprzednia ciaze zaczynalam z waga 58 napoczatku spadlo mi 2kg przez czeste wymioty, do 25tygodnia przytylam do 70kg a przez nastepne 15tygodni do 83 masakra przez 3 miesiace tyle przytylam rozstepy polecialy dopiero wtedy. Teraz startuje z waga 63 niestety 5kg wiecej ale apetyt mam wieelki wiec pewnie waga szybciutko poszybuje w gore:-(

axarai dobrze ze sie pojawiasz i nas chociaz od czasu do czasu uspokoajasz bo my glupki zawsze sie martwimy:biggrin2:

Katy sliczne kartki i pozytecznie zajety czas fajna sprawa:tak:

Asiczka sikaj!!! sikaj!!!! hehe

Rozia dziekuje juz przemeczac sie nie bede. ty tez odpocznij sobie teraz po pracy:tak:

oj i cisza się zrobiła... Gdzie się wszystkie podziałyście?

oj, chyba już wszystkie śpicie, więc dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Hello w ten mroźny poranek. Kilka dni nic nie pisałam, wczoraj dopiero nadrobiłam zaległości z 3 dni. Musiałam wykaraskac się z dolin przed@ Teraz juz jestem pogodzona z sytuacja i czekam aż małpa przyjdzie. W piatek mam wizytę u ginki, może przepisze mi lutke i da skierowanie na darmowe badania hormonów. Najgorsze, że małpa jeszcze nie przyszła, więc podczas wizyty lekarka mnie chyba nie zbada:wściekła/y: Jak sie na @ nie czeka to przyłazi a jak juz człowiek się pogodzi i chciałby, żeby przyszła jak najszybciej to sie ociąga:wściekła/y:
A ja dzisiaj w pracy sama jestem, więc będę wpadać od czasu do czasu:tak:
Miłego dnia

Dziendoberek :-):-):-)

No i po wekendzie .Mezus w pracy Kubula w szkole uff troche spokoju w domku bedzie:sorry2:

Lorelain ja caly czas mysle o tobie :-):-):-) i przed oczami mam zdjecia twoich malenstw, normalnie ja nadal jestem w szoku:szok: ale ty jestes silna kobieta dasz rade wiem to napewno :tak::tak::tak:

Axarai dobrze sie sie pojawilas kochana i ja sie czuje dokladnie tak jak ty tzn mdlosci od rana do wieczora i dla mnie to tez nowosc wiec tak jak i ty mam nadzieje ze to coreczka bedzie :-D:-D:-D

Ilonko brzusio miodek naprawde szybko macie brzuszki ja to oprocz tluszczyku nie mam nic brzuszka ciazowego ale wcale nie ubolewam z tego powodu , jeszcze naciesze sie brzuszkiem .

Meldujcie sie dziewczynki co u was:-):-):-)

Roza, u mnie niebo jak w lato (chmurki pierzaste i słońce), ale za to mroźno i wietrznie:tak: Ale od razu żyć się chce:-) no i znów zaczynam na aerobik chodzić:tak:
Wszystkie jeszcze śpią? Normalnie skandal:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadam sie przywitac no i d...a blada:((((nie wytrzymalam i nasikalam heheh oczywiscie,bo jakby moglobyc inaczej -I krecha:(((nie rozumiem tylko tempki ktora sobie pieknie szybuje do gory-chyba po to zeby miala z czego spadac skubana:((((dzis 4 dzien bez luteiny a @ nie widac,czyzby na mnie to tez nie dzialalo????masakra jakas!!!!!no nic...zostalo mi czekac na @..

ok kobitki ja zmykam dzisiaj do pracy,wiec bede za kilka godzinek wiec szybko was nadrobie i bede..miłego dnia!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry