• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniutka żadne przestępstwo :-D Tylko to jest tak, że jak bardzo chcemy być w ciąży, że nam nawet zyganko nie straszne, ale jak już Cię mdli od 6 tygodni, to człek jest taki nie do życia, że nawet nie można cieszyć się całym sobą, że jest Fasolinka:eek: Ale znam koleżanki nawet tu z forum, co tulenie porcelany im nie przeszkadza:-D

reklama
Ja niedawno wrocilam z pracy, jak zwykle plecy bola, chyba musze zwolnic troche tempo w pracy jak mi powiedza ze sie opieprzam to powiem ze jestem w ciazy moze zrozumieja;-) ze juz nie daje rady tak biegac po calym sklepie.

Aga1402 gratuluje pisz do nas czesciej bo bedziemy krzyczec i klapsow tez sie pare znajdzie:-p:-p

musze przeleciec jesczze raz co pisalyscie bo juz zapomnialam:sorry:

Aniabuchowicz-nic nikomu nie narzucasz i ja też nie każda z nas wie co dla niej lepsze i każda z nas się tym kieruje:-)nie moze być tak że wszystkim pasuje to samo w końcu jesteśmy kobietemi i każda z nas jest inna i ma inne potrzeby:happy:

Asiczka ja bralam 2x1 na podtrzymanie ewentualnej ciazy i powinnam brac od 3go dnia skoku ale bralam juz 2go przez max 14 dni potem odstawiasz
Okres przyszedl normalnie:-( nawet nie musialam odstawiac lutki i @ byla bardziej wodnista ale to pewnie przez acard ktory bralam na rozrzedzenie krwi do momentu przyjscia @
Axarai w koncu sienam objawilas:-)...kurcze ty juz 10 tydz :wink:
A niektorych dziewczyn to juz ze 2 dni tu nie bylo :szok::szok::szok:
Ja nadal sie bawie karteczkami :-) P1060196.jpgP1060195.jpg

Mam jeszcze pytanko skoro zmierzylam tempke godzine pozniej a bylo 36.33 to ile mam wpisac w wykres?????:eek:

kochane juz jestem,wymodlilam sie za nas wszystkie:)wiec teraz zobaczymy;-)katy ja mialam brac 3x1 od 16-25 dc i odstawic,jestem juz 3 dzien bez i nic...nic musze czekac,ty piszesz ze okres przyszedl normalnie,a ja nie wiem kiedy u mnie bedzie normalnie,dostalam ja na uregulowanie wiec myslalam ze jak odstawie to @ jakos zaraz przyjdzie,a tu nawet tempka rosnie sobie hihi...ach...ciezki ten moj przypadek...A kartki przesliczne!!!!chetnie bym dostala jedna;-):-D

aaaapropos tempki to jak mierzysz pozniej to chyba powinnas odjac 1 kreseczke czyli 36,23 tak mi sie wydaje:)

Ostatnia edycja:
Asiczka no u mnie ostatni cykl sie troszke pokiereszowal bo owu sobie jaja ze mnie robila ale po owu standardowo przylazla wredota na 13 dzien FL nawet z lutka a ty nie myslalas zrobic test...bo moze cos bedzie na rzeczy skoro juz odstawilas lutke 3 dni temu a tu tempka w gore :tak:

KatyB jezdem cały czas, tylko nie pisałam, bo mam wstręt do wszystkiego, nawet do pisania:-)
Mykam Kobitki spać i przesyłam Wam mnóstwo fluidków, nie wiem czy będziecie chciały, bo trochę mdlące są:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ​Dobranoc!

Ja biore wszystkie :-D:-D:-D no to ty sie kochana teraz popraw i ladnie nam tu sie czesciej pokazuj oki????

Ps Asiczka musze miec twoj adres jesli chcesz ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :-) Ja już po pracy:-)

Joweg bardzo mi przykro i tulę mocno...

Axarai fajnie,że się odezwałaś:-)

Katy a może podzielisz się ze mną tymi fluidkami oda axarai?:-) Tylko troszkę, tak po 1 z każdego koloru, co?:-)

A kartki super :-) JA zbieram kartki, więc bardzo chętnie taką przygarnę do mego zbioru ;-)

Ja dziś nie na długo, bo mój M marudzi o komputer... Co prawda powiedział,że on na pół godziny zajmie i mi odda, ale nie zdążył sobie filmiku zrobić na youtube i mi Go szkoda,więc chyba mu oddam komputer :-)

PS. Widać,że się weekend kończy, bo poruszenie na forum :-)

scoti nie przemęczaj się w tej pracy, proszę się oszczędzać :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry