Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam się i ja
Katy fajne zakupki a ja też dziś byłam na zakupach ale ja znowu buty i ciuchy nakupowałam szafy już domknąć nie mogę masakra ale ja tak mam jak nie buty to torebki itd itp
No ja juz nie wiem jak chwalic te slicznosci co ty robisz Zzagubiona naprawde Ania to wrzucaj foty co wychaczylas:-) Joweg jak tam u ciebie...jak mezus???
dziewczyny ja tylko na szybko pisze, że miałam dzisiaj dodatkową wizytę u innego lekarza prywatnie bo wczoraj zemdlałam i sie przewróciłam i sie strasznie przez to martwiłam ... kurczaczkom nic nie jest, a przy okazji bliźniaki potwierdzone u innego lekarza.
Lori chyba sciagnelam cie myslami wlasnie sie zastanawialam czemu nic nie piszesz
ty to masz bidulko z tymi omdleniami uwazaj na siebie.... ale dobrze ze wszystko w porzadku :-)