reklama

Zaczynamy staranka :)

witam się i ja
Katy fajne zakupki :-Da ja też dziś byłam na zakupach ale ja znowu buty i ciuchy nakupowałam :wściekła/y:szafy już domknąć nie mogę :szok:masakra ale ja tak mam jak nie buty to torebki itd itp

reklama
DSCN4649.jpg wrzucam jak obiecalam ;p(sweterek do sukienki)

No ja juz nie wiem jak chwalic te slicznosci:tak: co ty robisz Zzagubiona naprawde:tak:
Ania to wrzucaj foty co wychaczylas:-)
Joweg jak tam u ciebie...jak mezus???

dziewczyny ja tylko na szybko pisze, że miałam dzisiaj dodatkową wizytę u innego lekarza prywatnie bo wczoraj zemdlałam i sie przewróciłam i sie strasznie przez to martwiłam ... kurczaczkom nic nie jest, a przy okazji bliźniaki potwierdzone u innego lekarza.

Lori chyba sciagnelam cie myslami:tak: wlasnie sie zastanawialam czemu nic nie piszesz:sorry2:
ty to masz bidulko z tymi omdleniami uwazaj na siebie.... ale dobrze ze wszystko w porzadku :tak::-)

reklama
No mialam napisac dzien dobry dziewczynki ale nie mam sie za bardzo z kim witac:szok::szok::szok:....tylko Roza sie pokazala ale juz uciekla :-(

Dziwuszki gdzie jestescie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry