reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
roza ja po owul. ale w tym cyklu nas zaskoczyła i za wcześnie przyszła dlatego ten cykl niestety idzie na straty:-(
ale jeżeli moja fl będzie taka krótka jak zwykle to niedługo @ przyjdzie i będzie nowy cykl:tak:

Lori uważaj na siebie
Zzagubiona nie obwiniaj sie za to że my czekamy na II ale fajnie posłuchac jak piszecie o swoich i obawach i radościach:tak:
Jane a może jednak się udało :sorry: Katy ale masz fajnie ja nadal czekam na owu to czekanie przyprawia mnie o mdłości:-D

eeeeee i zapomniałam co miałam napisać a tak poza tym to ja lubię sobie pospać bo mw tygodniu wstaje o 4 :wściekła/y:

No widzicie jak chcecie to potraficie:-D....od razu lepiej to forum wyglada:tak:
Zzagubiona no co ty gadasz???? Nie przejmuj sie tak jak sie dopominamy to znaczy ze chcemy czytac...tak!!!! A czytajac wpisy ciezarowek zawsze mozemy sie czegos dowiedziec:tak: jak mozemy sie czuc bedac w ciazy czy czego sie obawiac i wystrzegac......
jane kurcze ale pracowity dzien ci sie zapowiada....tylu gosci w jeden dzien:-D
Ja siedze i gnije w lozku....za chwile pojde cos sobie upichcic na obiadek.....ale musze jeszcze poczekac bo jak szybko zrobie tak szybko zjem :baffled:
Roza pod tego lenia to chyba mogloby sie dzisiaj podpiac wiele osob :-D
Ania to jednak owu nie bylo???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry