Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczynki :-) Wróciłam od mamusi, bo byłam na weekend:-) Miałam odpocząć, ale zabrałam ze sobą siostrzeńca i oczywiście zero odpoczynku :-)
W pracy jako tako poszło, ale jakoś i tak mam doła:-( Ale nie warto tym sobie głowy zaprzątać, więc powiedzcie mi tak na szybkości co się wydarzyło jak mnie nie było:-)
Zdążyłam tylko zobaczyć,że do Domiśki przyszła wredna @ Co za F..... Trzymam kciuki za nowy cykl
A ktoś zafasolkował może ?
Jak tam Malami, wróciła już? :-)
Doczytała wszystko:-) A gdzie się wszystkie podziały ?
Rozia nic szczegolnego sie nie wydazylo nikt nic nie pisze wiec nie wiadomo co sie dzieje Ania no zniknelam bo goscie sie pojawili i wkroczyli od razu do nas do pokoju i juz nie mialam czasu na napisanie ze znikam....
Moje male tak sie wyszalalo u babci, ze teraz sama przyszla do mamusi do lozka, przykryla sie po same uszy i chrapie az sie koldra trzesie, normalnie do 22 biega i idzie spac raem z nami
ja tak z doskoku, bo mam teraz intensywny czas w pracy. U mnie nic nowego - 23 dc, ciekawe ile teraz potrawa skoro ostatni miał 37 dni. Tak szybko mi zleciały ostatnie 2 tygodnie, że nawet nie zaczęłam mierzyć tempki, bo ciągle zapominałam...