reklama

Zaczynamy staranka :)

Biorę, biorę:-) Katy nie widać pod wykresem, zaraz ustawię:-)

Jane w sumie racja, tez bym nie brała luteiny.

Marta to uważaj na siebie:tak:

Madlen zabiegany dzionek widzę;-)

reklama
hej dziewczynki :-) Wróciłam od mamusi, bo byłam na weekend:-) Miałam odpocząć, ale zabrałam ze sobą siostrzeńca i oczywiście zero odpoczynku :-)

W pracy jako tako poszło, ale jakoś i tak mam doła:-( Ale nie warto tym sobie głowy zaprzątać, więc powiedzcie mi tak na szybkości co się wydarzyło jak mnie nie było:-)

Zdążyłam tylko zobaczyć,że do Domiśki przyszła wredna @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za F..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzymam kciuki za nowy cykl:tak:

A ktoś zafasolkował może ?

Jak tam Malami, wróciła już? :-)

Doczytała wszystko:-) A gdzie się wszystkie podziały ?

Ostatnia edycja:
Rozia nic szczegolnego sie nie wydazylo nikt nic nie pisze wiec nie wiadomo co sie dzieje :eek:
Ania no zniknelam bo goscie sie pojawili i wkroczyli od razu do nas do pokoju:-D i juz nie mialam czasu na napisanie ze znikam....:tak:

Ania milosniczko zgagi:-p

Moje male tak sie wyszalalo u babci, ze teraz sama przyszla do mamusi do lozka, przykryla sie po same uszy i chrapie az sie koldra trzesie, normalnie do 22 biega i idzie spac raem z nami:szok:

Witajcie,

ja tak z doskoku, bo mam teraz intensywny czas w pracy. U mnie nic nowego - 23 dc, ciekawe ile teraz potrawa skoro ostatni miał 37 dni. Tak szybko mi zleciały ostatnie 2 tygodnie, że nawet nie zaczęłam mierzyć tempki, bo ciągle zapominałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry