reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia- a to fakt, najprzyjemniejsze w tym było to, że byliśmy sami ze sobą od początku do końca. ;)

Marta- ja niestety nie wiem czym są objawy ciążowe poza tyciem. ;)

Zapomniałam Wam powiedzieć Kochane, że macie pozdrowienia od piąteczki, która niebawem wróci na forum.... :)

reklama
Marta-ja tak samo jak ty obawiam sie wymiotowania mam nadzieje że mnie dzidzia oszczędzi oby ja byłam na zakupach musiałam mojej księżniczce jakieś ciuchy kupic,będziemy mierzyły jak z przedszkola wróci czy sie zmieści,teraz sie za sprzatanie biore

ilonka kurcze ja tez z checia bym ci pomogła jak cos to pisz na priv!!!!nie rozumiem takich pracodawców...nie maja kasy to niech zawracaja głowy...powiem ci ze mojego szwagra pracodawca też tak zwodził a ze kryzys a ze wypłaci i wiesz ze do tej pory 15 tyś mu nie wypłacił!!!masakra jakas
karolina niech dzidzia sobie ma miejsce i zdrowo rosnie nie ma sie co martwic ze sie tyje to sa uroki ciąży;-)ja juz mam 1 kg na plusie....niby mdli mnie z rana i po południu ale jak przechodzi to mi apetyt wraca;-)

Witam sie i ja :-) wybaczcie ze mnie nie bylo pare dni ale lezalam plackiem bo w pozycji poziomej :-) moje mega mdlosci sa jakos lagodniejsze.

W sobote moj okruszek odpuscil mi mdlosci na caly dzien . Cala chate wypolerowalam,zaliczylam z chlopakami mega dlugi spacer do Mc Donalda (pieszo to godz drogi) bylam przeszczesliwa ale oczywiscie wieczorem zastanawialam sie czy to dobrze ze mdlosci odpuscily :baffled: ale za to w niedziele moje male sobie odbilo dobre samopoczucie mamy za sobote :-(

Karolciu witaj . Dobrze ze zadowolona jestes z wyjazdu i dobrze ze swietnie sie czujesz:-):-):-)

Ilonko ja wiem niestety jak to jest z ta budowlanka :-(. W styczniu szef zwolnil meza i caly czas czekamy az wykombinuje nowe zlecenia. Maz pracuje ale na czarno u kolegi szefa Przemka.Przemek bardzo zadowolony z pracy m wiec pojechal do szefa meza i pyta co z robota u niego bo chce zatrudnic meza. Szef powiedzial ze w zadnym wypadku bo na dniach maja zaczynac nowa robote( nadmienie tylko ze slysze to od miesiaca) no i mowi sie trudno. Tyle ze szef zaplacil mezowi 700zl za luty tzn za czekanie na powrot. Wiec musimy byc fer bo naprawde jego szef to super pracodawca. Placi i to najwazniejsze. No i jeszcze w naszej kamienicy trafily sie 2 mieszkanka do remontu wiec ze 2 miesiace nie bedziemy placili czynszu :-) I te kaske odkladam na wyprawke dla malenstwa :-)

No tak :sorry: jak mnie nie bylo to nie bylo a teraz tyle pisania.

Ilonko glowka do gory kochana, bedzie dobrze zobaczysz.

No i przepraszam ze tylko odpisalam 2 dziewczyna
:-(

Ostatnia edycja:
Agnieszka ja też mam 1 kg na plus i do tego jakieś plamy na twarzy też mnie mdli ale tak do 11 rano później już nie no i brzuszek mi się zaokrąglił :tak:
Losiczka co do pracodawców to ja już coś wiem na ten temat moi też tacy że szkoda słów po prostu jak się tylko kończył weekend to miałam doła że muszę tam wracać, a pensje takie że szkoda gadać a i tak nas oszukiwali

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam naprawde, jesteście nieocenione,
losiczka no widzisz jedni trafią na super pracowawce a inni......:( mąz nawet nie może sobie urlopu płatnego wziąść bo szef mu każe brać tylko bezpłatny i koniec , powiem Wam ze płakać mi sie chce jeszcze bardziej bo wiem ze mąz chruje jak głupi,ze robi wszystko zeby było szybko i dokładnie zrobione i czy to mróz czy to upał to robi nie zejdzie z dachu a ten h** tak sobie pogrywa i łaskę robi jak da 200zł tygodniowo :-( a ten kredyt 1 tys miesięcznie a gdzie czynsz gdzie rachunki i życie :( naprawde wczoraj byłam w tak złym stanie ze gdyby męza nie było nie wiem czy bym nie wyszła i zostawiła to wszystko !!!!!!!!!!!!! niestety taki drań potrafi zburzyć spokój w rodzinie :( i nie wiadomo kiedy szef wypłaci kasę, ciągle mówi ze przelał kase na konto ,ale na koncie kasy nie ma, moze w tym tyg juz bedzie moze za tydzien ale co do tego czasu :(

nie ważne juz nie smutam moimi problemami, nie ja jedna nie ostatnia w takiej sytuacji, ale żyć sie w takim momencie nie chce :!!!

dobrze ze piąteczka wróći niedługo, bo smutno bez niej !!!!!!!!!!!!
agnieszka nie martw sie wagą, ja kurcze mam juz chyba 6-7 kg na plusie , po porodzie bedziesz miec TY i ja sporo pracy przy dzieciakach wiec schudniemy szybko !!!!!!!!!!

cześć dziewczynki

katy wydaje się ze owu za Tobą i granica jest ok. teraz trzymam kciuki kochana

karolcia dobrze ze wróciłaś i jesteś zadowolona z urlopu. a maluch nie sobie rośnie. co tam za ciasne spodnie

ilonka wiem jak ci trudno. tez przechodziałam taką sytuacje i nadal nie jest lekko ale odbijamy pomału wiec i u was się poprawi

lori uważaj teraz na siebie. dużo leż i odpoczywaj

losiczka dobrze ze chociaż sobote miałaś spokojną. ja też w sobotę ok ale wczoraj wieczorem znowu mdłości i bieganie do kibelka

wiola trzymam kciuki za staranka

wpadam później. dzisiaj ładne słoneczko więc chyba na spacerek się wybiorę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry