Dziękuję Wam naprawde, jesteście nieocenione,
losiczka no widzisz jedni trafią na super pracowawce a inni......

mąz nawet nie może sobie urlopu płatnego wziąść bo szef mu każe brać tylko bezpłatny i koniec , powiem Wam ze płakać mi sie chce jeszcze bardziej bo wiem ze mąz chruje jak głupi,ze robi wszystko zeby było szybko i dokładnie zrobione i czy to mróz czy to upał to robi nie zejdzie z dachu a ten h** tak sobie pogrywa i łaskę robi jak da 200zł tygodniowo :-( a ten kredyt 1 tys miesięcznie a gdzie czynsz gdzie rachunki i życie

naprawde wczoraj byłam w tak złym stanie ze gdyby męza nie było nie wiem czy bym nie wyszła i zostawiła to wszystko !!!!!!!!!!!!! niestety taki drań potrafi zburzyć spokój w rodzinie

i nie wiadomo kiedy szef wypłaci kasę, ciągle mówi ze przelał kase na konto ,ale na koncie kasy nie ma, moze w tym tyg juz bedzie moze za tydzien ale co do tego czasu
nie ważne juz nie smutam moimi problemami, nie ja jedna nie ostatnia w takiej sytuacji, ale żyć sie w takim momencie nie chce :!!!
dobrze ze
piąteczka wróći niedługo, bo smutno bez niej !!!!!!!!!!!!
agnieszka nie martw sie wagą, ja kurcze mam juz chyba 6-7 kg na plusie , po porodzie bedziesz miec TY i ja sporo pracy przy dzieciakach wiec schudniemy szybko !!!!!!!!!!