reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Zadzwoniłam do niej zdenerwowana w ważnej sprawie, a ona nawet nie spytała co się dzieje (nigdy do niej nie dzwonię bez powodu) i powiedziała,że teraz je kolacje i nie może rozmawiać. Minęła godzina a ona nawet nie oddzwoniła, już bym pięć razy umarła z taką pomocą ;)

Ilonka wiem ze strasznie sie martwisz ale postaraj sie tak nie denerwowac....maluszkowi moze zaszkodzic:sorry:....napewno jako sie to ulozy....jesli potzrbujesz pomocy to cos zadzialamy:tak:....prv masz do mnie
Karolcia no przeciez nie pojdziesz od razy po porodzie do pracy.....maluszek ci nie pozwoli :-)a i serducho ci nie da bedziesz chciala z nim byc jak najdluzej wiec sie martw tym co bedzie za rok...:-)
Losiczka dobrze ze chociaz odpuscily mdlosci na jeden dzien zawsze to powrot do formy...chociaz na chwile:-)
Agnes dziekuje po cichutku na to licze :tak:;-)
Aniaiaj wywal cale bloto :angry:zamiast na tesciowa to na bb.....ona tu nie przeczyta a tobie ulzy:tak:
Ania ja mysle ze mialas ta owu 14go i ja bym sie tymi testami tak nie kierowala a tempka przeciez mowi sama za siebie.:tak:...zrob sobie granice gornych temperatur....ja wlasnie sie wybieram po leki do pl sklepu ....bede pozniej ;-)
Piateczka super ze sie odezwalas i szybko wracaja do nas:tak:
A nasza ZZagubiona chyba nadal cos szydelkuje:tak:bo znow znikla:-(

Anisiaj kurcze te teściowe już takie są, moja też mi działa na nerwy i czasami mam ochotę jej tak powiedzieć że szok. Nie martw się po to my tu jesteśmy żeby Cię wesprzeć:tak:

KatyB - wiesz, ja po prostu nie rozumiem, jak takiej kobiecie trafił się taki cudowny syn jak mój mąż. Moja mama ma serce na dłoni i zawsze nam pomaga, a tutaj...ehhh szkoda gadać.

Zzagubiona no dobrze ze sie zameldowalas:tak:.......jak tylko sie nie pokazujesz to sie zastanawiam co sie dzieje :szok:wiec czasem oszczedz kolezance stresu i sie pokaz oki;-):-)????
Anisiaj wiesz tak to juz jest......z tymi tesciowymi moja tez w sumie dobra kobieta ale pogadac z nia sie nie da.......jak mam cos do pogadania to nie ma czasu a jak ja nie mam czasu to ona wtedy godzinami by wisiala na telefonie:eek:........moze uda ci sie obejsc bez jej porady......moze my ci pomozemy:sorry:???
Moze jej sie udalo ze ma takiego syna ale Tobie byl poprostu pisany :-)

już wszystko wiem, wyguglowałam sobie (jest księgową i chodziło mi o jej poradę w sprawie PITu), ale dzięki za chęci :)

Kurczę, tak żałuję, że nie mierzę tempki, bo chyba mam teraz owulkę i nie wiem czy fantazjować czy nie ;)

reklama
już wszystko wiem, wyguglowałam sobie (jest księgową i chodziło mi o jej poradę w sprawie PITu), ale dzięki za chęci :)

Kurczę, tak żałuję, że nie mierzę tempki, bo chyba mam teraz owulkę i nie wiem czy fantazjować czy nie ;)

No widzisz:-)....moj tato zawsze mowi
"Umiesz liczyc??? Licz na siebie"
i to swieta racja jest :tak:
To zacznij chocby od jutra...zawsze to jakies pojecie ci da....a pozniej tylko ciagnij to dalej...zarejestruj sie na ENPR bedzie nam latwo ci pomagac i podpowiadac no i komentowac oczywiscie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry