Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zadzwon bedziesz spokojniejsza 
Strasznie mi przykro i mocno przytulam. Najgorsze, że teraz jesteś w pięknym okresie i nie możesz się nim cieszyć, tylko się zamartwiasz. Pamiętaj, że każda trudna sytuacja w życiu sprawia, że stajemy się silniejsi i w końcu się skończy. Dobrze, że masz wspaniałego męża, który stara się Ciebie wspierać, no i drugiego małego mężczyznę, dla którego musisz być silna. Dasz radę. A ci ludzie co mówią, że pieniądze nie są ważne i szczęścia nie dają, to pewnie nigdy w życiu nie poznali jak to jest jak nie ma za co kupić zywności lub zapłacić rachunkówWiola tak to jest w tym życiu ze jak coś sie wali to wszystko na raz !!!!!!!!!! :-(
Największy problem to teraz z szefem jest niestetynie wypłaca kasy a robić każę , naprawde udusiłabym taką kanalię
nie mam siły juz myslec !!!!!!!!!!!! :-( wczoraj przeryczałam cały wieczór, aż dziecko zaczęło odczuwać to wszystko i strasznie sie żucało ale co sie dziwić jestem teraz kłębkiem nerwów :-(
co tu gadać wczoraj miałam chęć wyjśc z domu i nie wrócić juz![]()

Czasem każdemu potrzebne jest zresetowanie się i odpoczynek od innych ludzi. Trzeba to przeczekać, nastepnego dnia wstać i iść dalej, inaczej nie można. Ja co miesiąc to odliczam ile cykli mi jeszcze zostało do mojej 30. Planowałam zajść w ciążę do urodzin w tym roku, ale szanse są coraz mniejsze, niestety nie mam już na to wpływu, teraz czas na biologię.Hej kobitki, wracam po weekendowej nieobecności. Nie ukrywam, że musiałam na chwilkę uciec, bo było mi cholernie smutno. Przeczytałam dziś cieplutkie słowa pod wykresem i zrobiło mi się baaardzo miło. Dziś już lepiej, wiosennie za oknem więc od razu lepszy humor. Tylko chciałabym wyluzować... a to takie trudne. Najgorsze, tak sobie myślałam, jest to nagabywanie na około, moja świadomość, wieku, to że staramy się o pierwsze dziecko i że skoro teoretycznie wszystko gra to czemu nie zaskakuje... no i najgorsze ta moja cholerna niecierpliwość...
Ja na swoją teściową nie moge złego słowa powiedzieć, nie narzuca się z pomoca, ale jak o cos poproszę to jeszcze nigdy nie odmówiła. Moja mam też jest super teściowa (dla mojej bratowej i mojego M).Anisiaj kurcze te teściowe już takie są, moja też mi działa na nerwy i czasami mam ochotę jej tak powiedzieć że szok. Nie martw się po to my tu jesteśmy żeby Cię wesprzeć![]()
To spóźnione życzonka ślę, wszystkiego najlepszego, żebys wkrótce zobaczyła IIZobacz załącznik 443942ja znowu tylko przelotem...rano zlapal mnie totalny dol..do teraz trzyma,ale znieczulilam sie kilkoma drinkami i jest lepiej ;-)..dzisiaj stuknelo mi 33l.,czulam,ze zalapie dola..:-(,jakos te dwie trojki zle na mnie podzialaly........
jutro jak zaprowadze smyki do szkoly,to was poczytam i nadrobie..bo teraz mi literki skacza...
milej nocki :-)
No ja nie śpię, bo w pracy garujęNie martw się, ale po prostu trzeba to sprawdzić tak na wszelki wypadek:-)
Idę spać, więc dobranoc wszystkim życzę, ale chyba już i tak wszystkie śpią:-)
W tym tygodniu nocki i jestem ciekawa, czy znów owulacja mi się przesunie:-(
co tu taka cisza od rana?Gdzie jesteście kobietki?
Ilona-mam nadzieję że dziś już humorek lepszy oby Karolina-ja ze swoją teściową nie utrzymuje bliższych kontaktów rzadko sie z nią widze jednak nawet rzadki z nią kontakt potrafi podnieśc mi nie samowicie ciśnienie
takie już niestety są niektóre teściowe