Roszpunka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki.
Wracam już do was jak obiecałam. Poczytałam was już trochę.
Po 3 dniach w pracy, znów na L4 wylądowałam. Wczoraj po obudzeniu miałam tak zawalone gardło, że ledwo co mówiłam. Oczywiście do pracy trzeba było iść. Nawet dzieciaki były grzeczne jak usłyszały mój głos. Po pracy do lekarza. Nie chciałam antybiotyku, więc dostałam tylko L4 i leczę się na razie domowymi sposobami. Nie wiem czy coś z tego będzie:-
-
-( Jak coś ma się dziać to zawsze mi:-
-(
Czy któraś z was brała paracetamol w ciąży??????????
Już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić:-(
Wracam już do was jak obiecałam. Poczytałam was już trochę.
Po 3 dniach w pracy, znów na L4 wylądowałam. Wczoraj po obudzeniu miałam tak zawalone gardło, że ledwo co mówiłam. Oczywiście do pracy trzeba było iść. Nawet dzieciaki były grzeczne jak usłyszały mój głos. Po pracy do lekarza. Nie chciałam antybiotyku, więc dostałam tylko L4 i leczę się na razie domowymi sposobami. Nie wiem czy coś z tego będzie:-
Czy któraś z was brała paracetamol w ciąży??????????
Już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić:-(
Kobietki mój ginekolog mi powiedział że jak sie ma 28 dniowy cykl to należy sie starać o baby od 12 do 21 dnia cyklu i podobno nie ma prawa sie nie udać któraś z was tak robiła?
juz nie pamietam czy w zeszlym roku skladalam, ale szczerze ja nawet nie potrafie do tesciow mowic mamo i tato no nie przechodzi mi przez gardlo
jak jest mala to mowie babcia, dziadek a jak nie ma to mi sie jezyk placze.... Troche mi glupio bo M od poczatku do moich rodzicow mowil mamo, tato a ja nie potrafie i jeszcze ta presja ze strony meza i tesciow
?????