reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie dziewczynki.
Wracam już do was jak obiecałam. Poczytałam was już trochę.
Po 3 dniach w pracy, znów na L4 wylądowałam. Wczoraj po obudzeniu miałam tak zawalone gardło, że ledwo co mówiłam. Oczywiście do pracy trzeba było iść. Nawet dzieciaki były grzeczne jak usłyszały mój głos. Po pracy do lekarza. Nie chciałam antybiotyku, więc dostałam tylko L4 i leczę się na razie domowymi sposobami. Nie wiem czy coś z tego będzie:-(:-(:-( Jak coś ma się dziać to zawsze mi:-(:-(
Czy któraś z was brała paracetamol w ciąży??????????
Już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić:-(

reklama
Cześć moje Gwiazdy :-)
JA dziś też w lepszym humorku przez to słońce :-)
dziewczynki mam problem z tą moją tempką, obudziłam się i zmierzyłam tempke i wyszło 36,2, ale wydawało mi się,że spałam z otwartą buzią, więc poleżałam jeszcze 10 minut z zamkniętą buzią i zmiarzyłam jeszcze raz i wyszło 36,4, więc dla pewności poleżałam jeszcze 5 minut i znów zmierzyłam i wyszło 36,4 i teraz nie wiem którą temperaturę mam wpisać do wykresu :-(

Roszpunka-można stosować paracetamol w ciąży tylko bez przesady,ale są też antybiotyki bezpieczne w ciąży które szybciej dałyby Ci ulge:-) Rozia-ja sie na tym nie znam więc Ci nie doradze:confused2: Kobietki mój ginekolog mi powiedział że jak sie ma 28 dniowy cykl to należy sie starać o baby od 12 do 21 dnia cyklu i podobno nie ma prawa sie nie udać któraś z was tak robiła?

Witam
Dziękuję dziś czuję sie lepiej, oswajam sie z tym wszystkim co sie dzieje !!!!!!!!
Roszpunka ja jak byłam chora to brałam Apap, każdy lekarz CI pozwoli brać bo to po prostu PARACETAMOL KTÓRY NIE SZKODZI DZIECKU !!!!!!!!!!!!!! zdrówka kochana, nie zawsze leczenie domowymi sposobami moze być lepsze od np leku czyli paracetamolu, lepiej wziąść i szybko przejsc przez chorobę niz nie wziąść i wiesz.... !!!!!!!
anaber słoneczko ja także sie zgadzam z dziewczynami, to juz jest zaawansowana ciąża, tu juz nie ma żartów !!!! idz do gina sprawdz co sie dzieje bo moze nic ale moze organizm alarmuje ze coś sie nie dobrego dzieje !!!!!! lepiej dmuchać na zimnę naprawdę !!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze ale lepiej idz i powiedz lekarzowi co i jak, bo z tego co wiem takie uczucie jakby miało coś wypasc to raczej nic pozytywnego !!!!! trzymam kciuki za Ciebie i maluszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madlen wszystkiego najlepszego, żadnych dolin kochana, !!!!!!!!!!!!!!!!!! piękny wiek przeciez !!!!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeń a zwłaszcza maleństwa pod serduszkiem !!!!!!!!!!!!!!!!
Rozia zaznacz pierwszą ale po prostu zaburzoną !!!
wiolka losiczka kiedys własnie pisała ze niedobór witaminki moze powodować mdłosci w ciązy, ale nie wiem ile z tego prawdy , ale warto oczywiscie spróbować !!! :)

Miłego dnia !!!!!!!! Ja muszę dziś do lekarza jednak z Jasiem isc, wczoraj nie poszłam bo bym siedziała cały dzien tyle było podobnież osob wiec moze dziś bedzie luźniej !!!! niby tylko kaszelek ma ale mam w nosie, niech zbada Go posłucha czy jest czysto i poproszę o kropelki do inhalatora zeby miec w domu bo sama sól fizjologiczna czy soda nie pomoże jak pożądne krople na recepte!!!!!!!!! a juz bede miec je w domu jak coś !!!!!!!!

Hello

My niedawno wstalismy, sniadania nie chce mi sie robic ahhhh nic mi sie nie chce najlepiej wrocilabym do lozka:-)

Na dzien tesciowej tez zyczen nie skladalam bo nawet nie wiedzialam ze byl, ale zawsze zastanawiam sie co z dniem matki:sorry: juz nie pamietam czy w zeszlym roku skladalam, ale szczerze ja nawet nie potrafie do tesciow mowic mamo i tato no nie przechodzi mi przez gardlo:szok: jak jest mala to mowie babcia, dziadek a jak nie ma to mi sie jezyk placze.... Troche mi glupio bo M od poczatku do moich rodzicow mowil mamo, tato a ja nie potrafie i jeszcze ta presja ze strony meza i tesciow:wściekła/y:

Kasiu ja bym jeszcze poczekała, napisałam Tobie pod wykresem:tak::tak:
a termometr sprawdziłam bo mam w domu drugi nowy i tak samo mierzą, teraz mam37,1:-) ale kupię nową baterię.

reklama
Hejka dzięki dziewczyny, kurcze mój gin nie odbiera tel. pewnie ma jakiś zabieg, zawsze oddzwania ale tak to się dłuży,ze szok. Może jest dzis troszkę lepiej ale doszło do tego zaparcie nie moge się załatwić i wogole i tak dziwnie sie czuję pewnie wiekszośc już sobie podpinam pod to wszystko. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry