reklama

Zaczynamy staranka :)

No w 2 tyg, to fakt, nie zdążycie, ale najważniejsze,że już będzie wasze, a u rodziców będziecie tylko chwilę mieszkać, więc się nie przejmujcie:-) No i cieszę się,że z mężem lepiej:-) Bo oczywiście zapomniałam o tym napisać w poście wyżej :-) A regularne masz cykle?

reklama
rozia- powiem ci ze po tym in vitro to mialam tak : 43 dni potem 32, potem 36 dni i teraz juz nic nie wiem :) dzis 31 dzien cyklu i dalej nic nawet glowa mnie nie boli a to juz nie normalne :) zawsze mam migrene przed @. a teraz mialam wczesniej i do dzis nic ..... tzn ze najpierw migrena i potem okres wiec czekam :d chyba pojedziemy do kliniki niedlugo na wizyte :) zobaczymy ale musimy powoli sie z nimi dogadac kiedy startujemy :) ale mam dzis lenia niehcce mi sie do pracy :)

no to trzymam kciuki za wizytę:-) A ja wstałam wcześniej i w sklepie byłam, posprzątałam mieszkanko, teraz muffinki robię, jeszcze muszę jakiś obiad zrobić,żeby mój M miał jak wróci z pracy,także energii mi dziś nie brak:-) Ale w pracy mam długo zostać, bo gdzieś do 2-3 w nocy, to pewnie w końcu mi tej energii zabraknie:confused2: Ale póki co korzystam i ogarniam wszystko co mi w ręce wpadnie:-)

rozia- dawaj muffinka :D uwielbiam je :D ja wstalam zjadlam i zaraz do pracy juz jade a mam na 15.00 bo tesciowa jedzie meza odebrac od lekrza a to 160km i bede 2 godziny za wczesnie :( to sie wynudze hehe a wieczorem juz na nic nie bede miala sily hehe

Rozia ale cie dzisiaj energia rozpiera :szok:..,
ja dzisiaj jakas wypluta..ale to wina wczorajszych drinkow..:zawstydzona/y:,pije juz juz druga kawe,a glowa mi spada na dol..,a trza jeszcze jakis obiad skrecic..dzisiaj chyba zrobie pomidorowa,bo to najszybciej :-D

Ja jestem w końcu w domu moja córa wściekła po dentyście grzeczna była tylko ją troche boli ale na pocieszenie założyli jej pomarańczową plombe:-) Ilona-to dobrze że lepiej dziś pewnie że idź nie zaszkodzi jak go lekarz obejrzy Joweg-to dobrze że mężowi już lepiej oby tak dalej:happy:

wiolka23- mam nadzieje , a w wiecie co wam powiem , dzis pierwzsy raz od dluzszego czasu w konuc sie wyspalam hehehe SAMA !!!!!! cale lozko dla mnie jak krolowa hehhe

ja to beż mojego M źle śpię:( usnąć nie mogę:( niby powinnam być przyzwyczajona, bo raz na dzień w pracy jest, raz na noc, ale jakoś tak lepiej śpię jak jest obok:-)

Madlen no masz prawo dziś wypluta być :-) Kup sobie glukozę i rozpuść 3 łyżeczki w połowie szklanki i popijaj sobie i tak powtarzaj i powinno Ci pomóc :-) Jeśli dasz radę, to nawet więcej możesz tej glukozy rozpuścić, ale może być za słodkie:-) Ja ponieważ już nie trenuję;-) to nawet małe ilości źle na mnie działają, potrafię wymiotować cały dzień, a odkąd koleżanka powiedziała mi o glukozie, to nic mi nie jest i kac szybko przechodzi :-)

rozia- my pierwsza noc dzis spalismy osobno i stwierdzam ze jestem bardzo zadwolona no i wypoczeta , no i mialam cala koldre dla siebie hehhe nik mi nie zabieral heheh ja mykam kochane do pracy zajrze do was wieczorkiem :* milego popoludnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry