reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy ja tez bym poczekała z t,ą lutką, zobaczysz co bedzie jutro !!!!!!!!!!!!!!!
scotland mnie od samego początku tesciowa zapowiedziała ze mam mówić mamo i koniec, i tak mówiłam od razu, czasem powiedziałam jeszcze Pani no ale to było dosłownie pare razy:happy: a np mój mąz to juz na weselu mówił mamo tato do moich rodziców :szok: hehe on to szybki i nie miał nigdy problemów z tym !!!!:-)

reklama
dzien doberek ,ide zalac sobie kawke i zabieram sie za nadrabianie..:tak:
dzisiaj juz humorek lepszy ;-)..oprocz tego,ze kac meczyl rano..ale po spacerku do szkoly i spowrotem,przeszlo :-D

No proszę, chwile mnie nie było i od razu tłoczno się na forum zrobiło :-) Co tam u Was dziewczynki ?
Katy dziewczyny mają rację z tym,że świat się nie zawali jak weźmiesz jutro:-) Ale jakbyś dziś wzięła, to chyba też by się nic nie stało, ale może lepiej zaczekać na jutrzejszą,żeby zobaczyć czy w górę pójdzie, czy spadnie...

anaber, mam nadzieję, że szybko się do ciebie odezwie i że się z nim umówisz. Zgadzam się z dziewczynami, lepiej dmuchać na zimne niż później żałować.

Mnie tak strasznie boli głowa, że już nie daję rady. Zwariuję!! Nie mam w domu ani apapu ani paracetamolu. M dziś rano pojechał,więc przyjdzie mi się zwlec z łóżka i iść do apteki:-(

jestem w konncu chwila dla siebie, spalam dzis u tesciow bo maz pojechal do lekrza , chyba boi sie mnie sama zostawic w domu hehhe i jakas taka nie wyspana jestem :/ co tam u Was moje drogie Panie?

rozia- poki co oddal krew i wyszlo ze ma bakterie jakas i dlateo wymiotowal i bylo mu zle teraz od kad bierze antybiotyk o wiele lepiej :) a teraz jest u lekarza oddac krew zeby zobaczyl czy niema juz tej bakterii i jakie wyniki , mysle ze za miesiac moze zrobi tomografie komputerowa ale poki co zeby nie zapeszac czuje sie swietnie , tylko sie za martwia ze bedziemy musieli mieszkac u jego rodzicow :) a jak u Ciebie ?

A dlaczego będziecie musieli mieszkać u rodziców? Co z tym Waszym domkiem? U mnie jakoś leci:) Czekam na jutrzejszy dzień, bo już jestem na finiszu cyklu i zobaczymy co się wykluje... Do pracy już serce straciłam i tylko chodzę,żeby chodzić... I tak jakoś się kręci... Jeśli uda mi się zafasolkować, to mam plan,żeby napisać pracę magisterską i nauczyć się obsługi photoshopa, to wtedy może z siostrą pogadam i jakiś wakat u niej załapię:)

wszystko nadrobilam..:-D
Ilonka tule kochana,mocnooooo..taka kanalie to byl udusila wlasnymi rekoma !!!,&&&&&&&&&&&,aby szef nabral ludzkich uczuc i zaczal godnie traktowac swoich pracownikow,a przede wszystkim zaczal placic !!!! i kochana,wiem ze ciezko ale postaraj sie jak najmniej denerwowac..,Jas widzi,a Mala Fasolinka czuje..musisz byc kochana silna,dla dzieci..
moj tez kiedys robil u prywaciarzy...ani kasy,ani meza w domu...ciezkie to byly dla nas czasy...cud ,ze je przetrwalismy..wy tez dacie rade..;-)
Karolina ciesze sie,ze urlop sie udal ;-)..
Malami pisz jak u ciebie..a gdzie t bylas ?,bo mi umknelo kilka postwo..a juz nie dam rady sie przekopac :zawstydzona/y:
chyba Marta pyt.o farbowanie..ale pewnosci nie mam...ja farbowlam wlosy w ciazy i sobie i innym..nic sie nie dzialo..to mit,ze nie mozna farbowac wlosow..jedynie na poczatku ciazy ,moze nie wyjsc trwala..ale to tez nie kazdemu ;-),ja uzywalam farb LONDA COLOR..i wsio bylo OK ,takze spokojnie mozna farbowac :tak:
Losiczka to wam sie udalo ztym czynszem,super :tak:
Domiska tule..ale nowy cykl i nowa sznasa..oby tym razem sie udalo :tak:
Katy,Ania za was tez &&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Zagubiona te twoje szydelkowe ubranka sa cudne...oczami wyobrazni widze,wasza Nadinke w tych czerwonych bucikach i ubrankach robionych przez mamusie na szydelku..cudo !!!:happy:
reszty nie pamietam..przepraszam..ale za kazda zaciskam &&&&&&&,przeciez wiecie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
rozia bylismy wczoraj u notariusza i klucze najpozniej dostaniemy 15 kwietnia a do konca kwietnia mamy sie wyprowadzic z mieszkania a nie damy rady zrobic w 2 tygodnie :D i bedziemy musieli isc do nich na jakis czas niestety :( a jakos mi sie nie usmiecha hehe tak dlugo to wsztsko trwa juz 4 miesiace i dalej czekac musimy :D
ja dostalam photoshopa na urodziny dwa lata temu i jakos nie moge sie przelamac do niego, za trudny jak dla mnie heheh :) a do pracy chodze zeby chodzic bo placa ale jak bym tylko zaciazyla ide na chorobowe :) to tzrymam kciuki za Ciebie :) ja mam dzis 31 dzien cyklu wiec jutro powinnam dostac @ :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry