reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anaber niestety ja do ikei mam jakies 4h drogi ;p ja chyba nie bede kupywala wogole bo chce moskitiere ktora ma serduszka wiszace wiec chyba sie obedzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka nie denerwuj sie słoneczko, sa niestety takie ludzie co np wyłudzają, ale poprostu ciągle im mało, bez względu na to ile im sie daje :-( smutne to jest bo ludzie pomagają na ile tylko ich stać a takim ciągle mało i mało , albo po prostu to wykorzystują !!!!!!!!! sama nie wiem :( Rozia buuuu........ tule mocno :( to nie fer :( bo było tak dobrze !!!!!!!! ehhhh, trzymaj sie :-( Lori ja patrzyłam karuzelki ale jeszcze konkretnej nie mam na oku, jak bedzie kasa wtedy bede patrzec juz konkretnie :) tą co wstawiłaś bardzo ładna,

Dziękuję Ilonko :) No cóż takie życie... Chyba mnie owu w konia zrobiła i była dwa dni później niż myślałam... Chyba w tym cyklu zacznę też tego wiesiołka pić...

reklama
;] a ja wam sie nie pochwalilam ;p przed wczoraj kupilismy farbe do pokoiku hihi ale zacieche mam juz sie nie moge doczekac dzisiaj jedziemy po szafe i stolik do duzego pokoju a to znaczy ze od poniedzialku bierzemy sie za pokoik malej :-) taka lampe kupilismy hehe 94116b7a3db80f9562c5a756124d-43581160_d.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry