Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ogólnie nie mogę sie doczekac jutra, mąz chyba jeszcze bardziej, bo juz by chciał znać płec !!!!!!!!!! no ale zobaczymy !!!!!!!!
! z tego co piszesz wynika ze to niezly lobuziak jest
!!! zycze duuuzo zdrowka Wam obojgu,sciskam mocno i uciekam do pracy. ja juz licze dni do wyjazdu i jak wroce z dobrymi wiesciami to zabieram sie za staranie o wlasnego lobuziaka
! jeszcze raz pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim! oby nigdy wiecej takich strasznych dni jak wczoraj
...
to juz nie wiem co jest z tymi moimi nerami !!!!!!!!!
moja mala wierci sie narazie delikatnie choc jak wyprostuje sie to gulki sie tworza ( cala ma 17 cm ) - ale to takie przyjemne uczucie
a Ty zapewne poznasz jutro plec Swojego lokatora 
prosze nie współczujcie mi i nie piszcie o aniołkach bo mnie to dobija a chce sie jakos trzymac
Ilonka - no chyba naturalnie, ale boje sie jak ja to zniosę. Przeciez mają prawie po 4 cm, to ja bede widziec? ...ciarki mnie przechodzą jak tylko pomysle, ale zabieg jest chyba gorszy. Pamietam w głowie ten okropny wiersz o aborcji a przeciez to dokładnie na tym polega. Boje sie jakis komplikacji później a chciałabym sie szybko starac.