Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogólnie nie mogę sie doczekac jutra, mąz chyba jeszcze bardziej, bo juz by chciał znać płec !!!!!!!!!! no ale zobaczymy !!!!!!!!
! z tego co piszesz wynika ze to niezly lobuziak jest
!!! zycze duuuzo zdrowka Wam obojgu,sciskam mocno i uciekam do pracy. ja juz licze dni do wyjazdu i jak wroce z dobrymi wiesciami to zabieram sie za staranie o wlasnego lobuziaka
! jeszcze raz pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim! oby nigdy wiecej takich strasznych dni jak wczoraj
...
to juz nie wiem co jest z tymi moimi nerami !!!!!!!!!
moja mala wierci sie narazie delikatnie choc jak wyprostuje sie to gulki sie tworza ( cala ma 17 cm ) - ale to takie przyjemne uczucie
a Ty zapewne poznasz jutro plec Swojego lokatora 
prosze nie współczujcie mi i nie piszcie o aniołkach bo mnie to dobija a chce sie jakos trzymac
Ilonka - no chyba naturalnie, ale boje sie jak ja to zniosę. Przeciez mają prawie po 4 cm, to ja bede widziec? ...ciarki mnie przechodzą jak tylko pomysle, ale zabieg jest chyba gorszy. Pamietam w głowie ten okropny wiersz o aborcji a przeciez to dokładnie na tym polega. Boje sie jakis komplikacji później a chciałabym sie szybko starac.