A
anaber
Gość
Witam wszystkie panie ;-)
Ja juz nie mam siły kurcze dzisiaj 6 noc jak Igor miał temp. prawie 38, kurde chyba tak byc nie powinno :-( zadzwonie do lekarza co robic, leki przyjmuje tak jak zlecono.
Karolinka kurcze nie powinno tak być dość,ze sie płaci to jest sie potraktowanym koszmarnie.
Ja juz nie mam siły kurcze dzisiaj 6 noc jak Igor miał temp. prawie 38, kurde chyba tak byc nie powinno :-( zadzwonie do lekarza co robic, leki przyjmuje tak jak zlecono.
Karolinka kurcze nie powinno tak być dość,ze sie płaci to jest sie potraktowanym koszmarnie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:

no ale coś ja wymyślę jakby nie chciał zrobić usg bo moze powiedziec ze na połowkowe za wcześnie i mam przyjsc za 2-3tyg, dobra okażę sie co i jak na wizycie !!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za Twoją wizytę
i troszke nadrobic z niektortymi rzeczami w domu.....czasami brakuje mi czasu albo sily na robienie drobiazgow.....

Ja naszczęście mam takiego lekarza rodzinnego który jest przyjacielem rodziny i świetnym lekarzem i jeśli tylko jest taka potrzeba to zawsze do domu przyjedzie do małej