ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka skąd ja to znam !!!!!!!!!!! Mąz strasznie chce choć raz być na usg i mówił ze własnie od poniedziałku chce wziść wolne aby iśc ze mną razem , niech gin zobaczy szyjkę ale tez i dzidzię , no ale własnie nie tak łatwo zgrać naszych męzów i wizyty
no ale zawsze płytka z tego jest, wiec film może zobaczyć ale to juz kurcze nie to samo :-(
jak z Jasiem chodziłam prywatnie to nie dopłacałam do 3d, miałam w cenie a płaciłam jakoś 80zł a teraz to jak dzadzwonił zapytac o 3d to mi powiedział 200zł a zwykłe 150zł ale znajoma dała mi namiar na innego ale nie wiem ile bierze nawet za 3d jak coś,, przedzwonie to sie dowiem
no ale zawsze płytka z tego jest, wiec film może zobaczyć ale to juz kurcze nie to samo :-( jak z Jasiem chodziłam prywatnie to nie dopłacałam do 3d, miałam w cenie a płaciłam jakoś 80zł a teraz to jak dzadzwonił zapytac o 3d to mi powiedział 200zł a zwykłe 150zł ale znajoma dała mi namiar na innego ale nie wiem ile bierze nawet za 3d jak coś,, przedzwonie to sie dowiem
ale nie bylo wesolo..........myslalam ze umre tak niestety mam po tej cholernej laparoskopi