• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja już przelałam mam nadzieję ze szybko dotrą :-D
Ja mam wagę 55 kg ale teraz przytyłam kilogram, może Ci lekarze mają złą wagę.
Wiecie co ale ja jestem głupia masakra... Ilonka jak pisałaś o krótkiej szyjce to ja myślałam o dzidzi :szok: brzuch też mnie boli i nadal ten prawy jajnik bo pewnie się rozciąga ale nic nie biorę na to bo daję radę. Już nie mogę się doczekać jak będę miała wielki bebzol. Trochę moja siostra mnie nastraszyła wczoraj bo powiedziała że do 3 miesiąca możne wystąpić samoistne poronienie

Ostatnia edycja:
dziewuszki jestem juz w domu !!!Zobacz załącznik 448492 na szczescie z malutka jeszcze w brzuszku :-):-):-)
troche ciezko bedzie mi teraz sie znowu wciagnac wiec wybaczcie a jeszcze jestem na lekach po ktorych ciagle spie wiec pewno za duzo mnie nie bedzie

Gosiulek-dziekuje bardzo ale nie będe was o to prosić to jest duża kwota są fundacje właściwie tylko jedna sie zgodziła bo inne twierdzą że to wymysł więc zapytałam pani z fundacjii która mi tak powiedziała czy oddawałaby swojee dziecko co roku na blok żeby poprawić po pierwszej operacjii która nie wyszła a później po kolejnej!!!Ileż tych narkoz dziecko w jej wieku może mieć wcześniej mieliśmy co pół roku operacje niech sama da sie kroić co chwile jak taka madra:angry: zZagubiona- dobrze że jesteś najważniejsze że w domku

Ostatnia edycja:
marta nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wypuscili mnie to znaczy ze moze donosze do konca ta ciaze hehe ale jak mialam zakaz na wszystko tak teraz mam ten zakaz razy 100 hehe

wybaczcie ale nie nadrobie tego co pisalyscie wiec bede bardzoooo zacofana heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry