reklama

Zaczynamy staranka :)

No właśnie:):-)

Anisiaj rób,rób:laugh2:

Niech Ilonka napisze na "szalonych" co myśli, tu wszyscy mogą zajrzeć - niech nie czuje się niezręcznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Tez pomyslalam zeby sie zlozyc na wizyte dla ilonki, tylko ja nie mam pojecia czy moglabym wplacic z brytyjskiego konta na polskie ale chyba nie powinno byc problemu, o wiolce tez pomyslalam tylko tu juz o duzo wieksza kwote chodzi.

A ja nie wiem co doradzic przyjaciolce, bo staraja sie o drugie dziecko dzisiaj ma 38 dzien cyklu, okresu nie ma a testy roznych firm negatywne:szok: normalnie cykle ma ok 33 dniowe, mam nadzieje ze sie udalo i niedlugo tescik bedzie pozytywny a termin mialaby na 21 listopada :-)

M wlasnie zlozyl orbitreka trzeba go wyprobowac:-D

Scotland dzięki że o nas myslałaś ale będę sie starała zdobyć pieniądze z fundacjii oni powinni pomagać a jest szansa więc spróbuje jakoś sobie poradze ale serdecznie za pamieć dziekuje:happy:

Gosiulek-za swoim dzieckiem i jej potzrebami wszędzie dotre i do każdych drzwi zapukam nie mam wyjścia ona sama sie sobą nie zajmie też mam taka nadzieje że sie uda:happy:

reklama
anisiaj, jeszcze nie gratulowałam, więc teraz to robię:happy: szybko zleci do pierwszego usg, zobaczysz:-)

Dziś strasznie senna jestem. Ledwo patrzę już na oczy. Jeszcze ułożyć sprawdziany,prysznic i spać. Brzuch mi chyba rośnie, bo mnie boli, taki napięty jest. Aż się boję co to będzie dalej... wzięłam magnez i nospę, i chyba jest trochę lepiej. Nie smucę już więcej. Trzymajcie się.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry