reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja też napisałam na szalonych :-D odpiszcie mi tam co i jak
Ilonka pamiętaj że to żaden wstyd każda z nas może kiedyś potrzebować pomocy !
A tak na marginesie to Roszpunka się dawno nie odzywała nie? ciekawe co u niej

Ostatnia edycja:
Marta ja cwiczyc bede ale na spokojnie bez wyglupow, moze dzieki temu mniej beda mnie bolec plecy jak juz brzusio urosnie i mam nadzieje ze waga wolniej bedzie sie piac w gore:sorry:

Marta z waga mam smiesznie bo rano bez sniadania waga pokazuje 63,5 po jedzeniu i w ubraniu 64,5 a u lekarza pokazala 65,5:szok: przed ciaza wazylam ok 62,5, 63,5 wiec licze ze juz 1-2kg na plusie masakrycznie duzo bo pierwsza zaczynalam z 58:confused2:

Roszpunka wlasnie pisala na szalonych ;-)

Scotland ja czytałam że przez pierwsze dwa miesiące powinno się przytyć dwa kilo, ale warzyć powinno się z rana na czczo i nago najlepiej :)
A właśnie zauważyłam że Roszpunka się odezwała ale ze mnie gapa :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka to dużo leż jak czujesz ze brzuszek Ci sie napina !!!! bo ja myslałam głupia ze to dziecko a tu mi sie napinał dlatego czułam ze ten brzuch taki jest cięzki i dziwny !!!!! i w cale nie smucisz, masz tu pisać wszystko co sie dzieje itd !!!!!!!!!!!!!! wypoczywaj sobie i pogłaskaj brzunio :*
scotland no u mnie to samo, waga w domu ok 66 a u gin 68 :szok: to myslałam ze spadne z tej wagi no ale cóż, zresztą teraz to nie jest juz ważne takie, niech ta szyjka moja wytrzyma jak najdłuzej abym tylko donosiła szczęsliwie !!!!!!!!!!! bedziemy sie martwić o wagę po porodzie :) zresztą przy dwójce juz takiego nie bedzie luzu :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry