reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
wejdz na swoje konto allegro tam w zakałdce moje konto na dole po lewej stronie jest lista moich wpłat i ta transakcja powinna byc w trakcie realizacji to zostaw to otwarte
nastepnie

jesli masz email który zaczyna sie w nazwie Kupiłes przez kup teraz nr .............. to wejdz w to i daj mi znać jak to zrobisz

Nie mam czegoś takiego może w sposobie zapłaty wybrać inny wpisać kwotę i zapłacić co? A nie wiem o co chodzi teraz mi wyskakuje wybierz aukcje które chcesz zapłacic a wczesniej je usunełam :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hmmmmmmmmm nie wiem dziwne ze ten email Ci nie przyszedł bo z tego emaila jest powiązanie z Twoją transakcją. nie wiem czy tak mżna zrobić a jak wybrałas sposob zapłaty to masz tam dwa rodzaje zakupionych przedmiotów czy tylko jeden??

poczekaj kupiłas dwie rzeczy na różnych aukcja tak?? więc pownnas dostac dwa takie emaile

jaC wchodzisz w ten link aby zapłacic to masz jeden przedmiot ale pod spodem masz taki mały pomarańczowy kwadracik z literką v i to jak wcisniejsz to dojdą ci te przedmioty z iinych aukcji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dostałam dwa maile. Kupiłam u jednej osoby ale na dwóch różnych aukcjach, ale się pogubiłam i później je usunęłam z moich kupionych i teraz nie wiem co zrobić... a jak nie kupie to będę mieć jakieś konsekwencje?
E tam nie mam cierpliwości... trudno przejdę się do pestki może tam coś kupie

Ostatnia edycja:
reklama
kurde polozylam sie i usnelam maz zadzwonil i mnie obudzil hihi :-) dzis nie skladam lozka caly dzien bede sie lenic a co raz mozna :-) nasikalam na test owu i sa piekne dwie krechy takie same wiec znow pozytywny w sbote tez taki byl ale dzis cyce bola wiec to moze dzis? zna sie ktos na tym? no tak czy siak trzeba meza do roboty zagonic haha:-)
marta napisz maila do sprzedajacego podaj swoj login z allegro i napisz mu ze zaplacisz za dwie rzeczy osobno a zeby wyslal ci je razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry