reklama

Zaczynamy staranka :)

musisz wtedy zaznaczyń ten kwadracik przy tych przedmiotach które chcesz dodac

Bobo tylko jak tak zrobi to dwa razy automatycznie allegro doda jej kwotę za przesyłkę

reklama
Wkurzyłam się i wyszłam z tego pozmieniało się na ty allegro nie ogarniam... chyba nic się nie stanie jak nie kupie. No właśnie nie mogę wybrać kwadracików bo wcześniej je usunęłam

Ostatnia edycja:
anaber mialam na mysli to ze zaplaci za dwie rzeczy i jedna przesylke
marta jak kupilas te rzeczy a za nie zaplacisz to sprzedjacy bedzie pewnie do ciebie pisal albo wytoczy co spor o niezaplacenie na allegro i allegro bedzie do ciebie pisalo. moj maz tak wiele razy robil bo ludzie kupuja a pozniej nie placa

Bobo-kochana u mnie wszystko stoi w martwym punkcie mam bardzo wysoka prolaktyne i narazie jade na bromergonie po którym jem ile widze więc za niedługo zamiast 50kg będę ważyła 79:-Dmam bardzo maleńkie szanse że zajde w ciąże przy tak wysokiej prolaktynie starań nie przewaliśmy mniej intensywnie ale są.Wczoraj mnie brzuch okropnie bolał tak juak na @ ale nie przyszłą powinna być jutro albo pojutrze najpóźniej chyba że mi sie po tych lekach coś znowu poprzestawia,narazie o tym nie myśle bo jestem pochłonięta Nastką jej niechęcią do przedszkola gromadzeniem dokumentów do fundacjii bo trzeba ich mieć troche do wysłania a dziś tu znowu wizyta w szpitalu i zawsze coś a u ciebie jak na swoim?:-)To wam sie zaczną szaleństwa jak sami jesteście mam nadzieje że coś zmajstrujecie:tak: Marta-ale przywaliłaś z tym autorytetem ale dziękuje bardzo no musze jakoś to wszystko ogarniać kiedyś jak Nastka była malutka to myślałam że zgine przy tych terminach papierach ale radze sobie jestem w stanie jej wiele rzeczy załatwić musze bo nikt tego za mnie nie zrobi a robie to dla niej.Kiedyś mi i m powiedziała że jesteśmy najwspanialszymi rodzicami na całym świecie nie bijemy jej wszystko jej kupujemy i zawsze przy niej jesteśmy kiedy nas potzrebuje,słowa tak duże od małej dziewczynki znaczą bardzo dużo i cieszą niesamowicie:happy: Dziękuje wam dziewczyny narazie dom ogarniam żebym miała spokój jak później pojedziemy,na rozładowanie emocjii Nastka była ze mną po opaski do włosów i spineczki bo już sie biedna boi jak usłyszała o szpitalu mam nadzieje że jakoś to będzie i dziś do domu wrócimy wszyscy razem

wiolka musi byc dobrze i wrocicie razem do domu we 3 :-) a nadal ja glowka boli? niechec do przedszkola moze wynikac z tego ze albo jakies dziecko ja urazilo i poczula sie odrzucona albo chce byc z Toba w domu brakuje jej Ciebie i dlatego nie chce isc, nauczycieka powinna wiedziec czy dziecko teskni czymowi ciagle o mamie jak sie zachowuje w grupie rowiesniczej wiec rozmowa z nia wiele da .
scotland testowalas tez testami owu napisz mi prosze co i jak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry