reklama

Zaczynamy staranka :)

wiolka no straszna baba wrrrrrrr ja nie mam nerwow na takich ludzi :wściekła/y: moze pogadaj z mala dlaczego nie chce isc podptaj z kim sie bawi w przedszkolu i bedziesz wiedziec czy bawi sie sama czy jest pozostawiona sama sobie czy ma kolezanki. dzieci potrafia byc okropne. zapytaj ja tez czy jej niechec do przedszkola wynika z tego ze woli byc w domu i powiedz ze bedziesz ja wczesniej odbierac moze to ja przekona i da jej pewnosc ze jestes. nie mowie ze malo jej czasu poswiecasz bo robisz wszystko co mozesz ale niekiedy dziecko na zle dni kiedy bardziej potrzebuje matki i wtedy czas ktory zawsze z nia spedzalas moze nie wystarczac.

reklama
Marta-wszystko sie liczy w tym roku mam nadzieje że uda nam sie uzbierać troche pieniędzy dla niej na koncie bo więcej ulotek zamówiliśmy i do większej ilości ludzi dotarliśmy,będziemy wdzięczni :happy: Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" KRS 0000037904 numer Małej w fundacjii 7572 Mróz Anastazja Bobo-nie chodzi o dzieci tylko o nauczycieli bo koleżanek i kolegów ma dużo zawsze z kimś sie bawi.Powiedziała mi że pani nie pozwala jej ani innym dzieciom brać zabawek ale jedna dziewczynka może jak jedzie do ubikacjii to pani jej powiedziała że jej nie wolno!!!!Jak tam jutro wpadneto je pozabijam jak ją stresują to jak ona ma tam normalnie funkcjonować!!!!

Ostatnia edycja:
Bobo-wiszisz dużo dzieci jest w tej funadcjii i nazwisko to samo :happy: Myśle że nasze kłopoty z nauczycielami biorą sie z tego że my jak Nastke do przedszkola posyłaliśmy to oparliśmy sprawe o kuratorium bo nam odmówili przyjecia dziecka i pisemnie też nam powiedzieli że nie napiszą że ją odrzucili.Więc stwierdziliśmy że trzeba iść do kogoś kto sie na tym zna i będzie bezstronny bo u nas to wójt przyjaciel pani która zarząda administracją szkół i przedzkoli ona koleżanką dyrektorki a nauczycielki prawie same znajome albo kuzynki Marta- jak wpiszesz numer Nastki w fundacjii i imie i nazwiskoto przekażą tylko na nasze konto ten procent

Bobo brzuch mam wielki po prostu, ale wieczorem jak się najem bo rano aż takiego nie mam, na żółtaczkę nie ma podanych norm, jest napisane tak:
Antygen HBs 0,19
wynik dodatni stosunek S/CO*> 1,1
wynik wątpliwy stosunek S/CO* 0,9-1,1
wynik ujemny stosunek S/CO *< 0,9

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry