reklama

Zaczynamy staranka :)

no ja już w lutym sie rozliczyłam i wlasnie nie maiłam komu pomóc z najbliższych więc wpisałam fundacje tvn. szkoda,a ja tak wczesnie sie zawsze rozliczam. zawsze można złożyć korektę tylko nie wiem jak to wygląda w przypadku tylko zmiany samej fundacji czy to tez sie tego tyczy hmmmm

reklama
Anaber- ja z tvn będę sie starała o opłacenie operacjii :happy: Marta- nie powinny sie relacje dorosłych na dzieciach odbijać pozatym to ich wina bo chcieli nas oszukać!!!!Ja niemam zamiaru odpuścić nie może być tak żeby byli lepsi i gorsi wszystkie dzieci muszą jednakowo traktować

Ostatnia edycja:
Wiola a no to dobrze :tak:
MartSx no to masz wynik ujemny bo mieścisz sie w normie S/CO *< 0,9 ja to tak przynajmnie rozumiję :happy:
Dla mnie to sa normy:
wynik dodatni stosunek S/CO*> 1,1
wynik wątpliwy stosunek S/CO* 0,9-1,1
wynik ujemny stosunek S/CO *< 0,9

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KOchana ja idę sie szykować do tego lekarza, mama powinna niedługo być , także wrócę i wszystko napisze !!!!!!!
Trzymajcie kciuki bardzo proszę !!!!!!!!

wyczytałam własnie ze taka dziewczyna z sierpnia ma szyjkę 2,3cm i juz ma skierowanie na szew do szpitala, a ja mam 1,5cm i nic mi nie powiedział mój, wiec ciekawe co ten powie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie kochane!

nie było mnie kilka dni ale ból głowy odebrał mi chęci do czegokolwiek. no i brak weny do pisania też. ale nadrobiłam juz i teraz mam nadzieje wiecej mnie bedzie

dzisiaj odebrałam wyniki toksoplazmozy. ujemne IgG i IgM. nie wiem czy to dobrze. dzisiaj miałam jeszcze jedna przeprawę. bo okazało się że nie zrobili mi HBs i Wassermana. a jutro wizyta. ale pani w laboratorium w szpitalu pobrała mi krew mimo iz była juz godz 13, a tylko do 10 pobieraja i powiedziała ze zrobi mi na jutro. zapłaciłam 15 zł i mam nadzieje że tym razem będą

ide na obiad i wracma do was

reklama
jeszcze pół godziny, bo sie nie udało wcześniej mamuśce wyskoczyć z pracy

anaber z tego co ja czytam to raczej trzeba to przejść :szok: mnie to nie dokucza tak bardzo ale TY to sie dopiero kurcze namęczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( z drugim i kjolejnym dzieckiem podobnież jest gorzej :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry