reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ania dobrze ze jesteś :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Scotland to można powiedzieć że zaszłaś tydzień po mnie :-D
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No i gdzie się podziałyście ?

Ostatnia edycja:
Jestem :):):)
Dzięki Wam uspokoiłam sie :)

Jest wszystko w porządku, moja cała szyjka wynosi 4,5cm prawie, a ja koncowa część to ok 2cm wiec lekarz powiedział ze nie muszę ciągle leżeć, ze nic sie złego nie dzieje, ale nie moge dzwigać , brać 4 razy dziennie magnez , nospę 3 razy , i luteinę!!!!!!!!!!!! skoro mocz mam idealny i to ciągle to napewno nie mam i infekcji ale warto zrobić to usg nerek bo moze tak jakiś zastój sie robi i dlatego boli, choć on mówi ze to moze tez być przez kręgosług ze to ucisk i mi promieniuje !!!!!!!!!!!!!
Robił mi usg ponad pół godziny, najpierw tą szyjkę popochwowo a potem normalnie patrzył sobie dzidzie, sprawdził mi to co nie sprawdzał mi mój prowadzący, czyli pępowinę, przepływ krwi w niej, dał na głośnik serduszko , ogólnie wszystko jest DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Także jestem spokojna, aha no własnie wiekszość czasu to on sprawdzał to co ma dziecko pomiędzy nogami no ale stwierdził ze to chyba babka bo skoro ciągle nie chce pokazać, ze taka wstydliwa, no ale tak naprawde nic nie zobaczyliśmy, niby leżało sobie dziś główką w dół ale i tak bokiem :baffled: ale mam uparciucha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może tego 3 kwietnia coś sie wyjaśni jak bede szła do swojego gina!!!!!!!!!!!

aha anaber lekarz powiedział ze tak naprawde to sie nic nie da zrobić na ta rwę bo cięzar naciska Ci napewno i dlatego tak CI sie dzieje, jedynie możesz ratować sie tabl, przeciwbólowymi , spróbować znaleść sobie odpowiednią pozycję ale tak naprawde nic wiecej !!!!!!!!!! :baffled:

aaaaaa no i dziś ten lek co mi przepisała Pani dr to sobie moge w dupę wsadzić, za głowe sie złapał co ona mi przepisała , ze nie wolno, i do razu z pytaniem czy wzięłam,no ale jak przeczytałam ulotkę to od razu rzuciłam w szafkę i dzięki BOGU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazał np kupić żurawit, czy pic sok z żurawiny czy inne preparaty na bazie żurawiny , dużo pić wody, ale zadnej furaginy bo mocz mam w normie !!!!!!!!!!!!

ojjjj ale sie rozpisałąm - wybaczcie ale wszystko opisałam !!!!!!!! :)

powiem Wam ze naprawde przemiły człowiek, wszystko tak dobrze wytłumaczył nie zbywał półsłówkami. pokazywał nawet tą szyjkę mi dokładnie na takiej atrapie i podczas usg tez wszystko pokazywał i tłumaczył !!!!!!!!!!!!! i sobie posłuchałam serdunia :) bo wcześniej nie miałam okazji, !!!!!!!!!!!!!! muzyka dla uszu i serduszka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry