Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w koncu ON poczuł kopniaczki na własnej ręce
bo przeważnie to kopało w środek a w nocy mnie juz te kopniaczki obudziły w brzuch i tak cały dzien Witam się i ja:-)
Ilona ojej, to masz się z ta nerkąbiedaku... przeszło trochę?? dobrze że do lekarza idziesz:-)
Wiolka ale super po cichu GRATULUJĘ!!!!
Anisiaj tobie też Gratuluję! I po co było tak się nakręcać???
Dzoanka dobrze że się pokazałaś:-) a co lekarz mówi na te plamienia?? Dobrze że wyniki dobre, chociaż to nie martwi:-)
Jestem i ja już po szkole ale głodna masara
Anisiaj gratuluję udanej wizyty
Dzona czasami dobrze jest odpocząć od tego wszystkiego niemniej jednak ciężko nie myśleć jak się czegoś bardzo pragnie ale i TY będziesz się cieszyć zobaczysz
Ilonka Bidulko aż tak boli kurcze współczuję, a ta żurawina to coś pomogła czy raczej to faktycznie dzidzia uciska?
No i gdzie jesteście ?
Wiolka co do witamin to zależy bo mój ginekolog jest przeciwny jakimkolwiek witaminą bo twierdzi, że jak się je wszystko to nie ma potrzeby ale ja kupiłam sobie prenatal compleks to są witaminy na I- szy trymestr, trochę drogie bo za 30 tabletek płaciłam 35złno i kwas foliowy biorę cały czas.

ma pomysły nie z tej ziemi
szok !!!!!!!!!!!!!!