reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dostałam receptę na duphaston 2x1, mam brać po owulacji. Ale skoro moje hotrmony są ok to może nie brać? Nie chce sobie rozregulować gospodarki hormonalnej:-(

Dzona na pewno ma rację ale u mnie w rodzinie wszyscy mówili a zwłaszcza moje siostra i mama, że to za wcześnie, nie powinniśmy tak szybko mówić o ciąży bo do 3 mca występuję samoistne poronienie. I tak mi wbili do głowy, ale z drugiej strony dlaczego niby miałoby być źle.
Wiolka ja też usypiam ale mam koleżankę z którą się trzymam od początku studiów i ona też jest w ciąży w 4 mcu i na wzajem się szturchamy żeby nie zasnąc hi hi hi

Wiolka mój gin jak z nim rozmawiałam to powiedzial, albo kwas foliowy albo witaminy bo w tych witaminach jest kwas foliowy aby nie przedawkować ale mi osobiście powiedzial ,ze mam brac kwas foliowy i teraz na ostatniej wizycie dopiero kazal brac witaminy. Pamiętam ,ze po tym Prenatal Complex było mi strasznie nie dobrze tabletki jak dla konia wielkie - strasznie miałam po tym mdłości. :baffled: ja na Twoim miejscu narzie bym sie wstrzymała pojdziesz na wizyte to sie wszystkiego dowiesz.Ale to tylo moje zdanie :-p

Wiem, wiem że tak muszę myśleć :-D, że będzie dobrze , musi być.
Anaber ja biorę prenatal, ale normalnie sie po nim czuję nie mam mdłości, to zależy od organizmu, myślę że witaminy nie zaszkodzą

Idę spać, niby spałam do 11 dzisiaj, a padam na pysk. Pewnie ten rower ze mnie wyciągnął:-D W końcu starość nie radość:-D Dobranoc Słonka

Anaber- zapytam gina napewno jak pójde myśle że nie zaszkodze witaminami bo przy Nastce w ciąży zażywalam i witaminy i kwas foliowy Marta- to chociaż tyle że masz koleżanke też w ciąży niestety fakt jest taki że wszystko sie może zdarzyć i nie mamy na to wpływu musimy ograniczać stres bo on źle na dziecko wpływa i nie pomaga i trzeba myśleć pozytywnie a wtedy sie jakos ułoży ja narazie myśle o tym żeby mi tygodnie szybciej leciały:-D

Wiolka oj zobaczysz jak Ci te tygodnie zlecą, ja pamiętam jak dziś jak robiłam test a to już tyle tygodni minęło :tak: ja spadam spac bo padam też na pysk, dobranoc Kobietki zajrzę jutro po 15 jak wrócę

reklama
wiolka a robiłas badanie krwi ?? masz jakies niedobory??

Ja jeszcze dziś posprzątałam całe mieszkanie, poprosiłam M aby mi łóżka poodsuwał i umyłam wielkie lustra od szafy ktore mam od sufitu do podlogi pieknie to wygląda ale utrzymac to w czystości przy dziecku to graniczy z cudem :rofl2: a teraz sobie leżę z lapkiem na nogach i oglądam TV. moj M poszedl na salę grac w piłkę mlody zasypia więc jestem szczęśliwa :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry