reklama
D
Dzoana.a
Gość
Dostałam receptę na duphaston 2x1, mam brać po owulacji. Ale skoro moje hotrmony są ok to może nie brać? Nie chce sobie rozregulować gospodarki hormonalnej:-(
Dzona na pewno ma rację ale u mnie w rodzinie wszyscy mówili a zwłaszcza moje siostra i mama, że to za wcześnie, nie powinniśmy tak szybko mówić o ciąży bo do 3 mca występuję samoistne poronienie. I tak mi wbili do głowy, ale z drugiej strony dlaczego niby miałoby być źle.
Wiolka ja też usypiam ale mam koleżankę z którą się trzymam od początku studiów i ona też jest w ciąży w 4 mcu i na wzajem się szturchamy żeby nie zasnąc hi hi hi
Wiolka ja też usypiam ale mam koleżankę z którą się trzymam od początku studiów i ona też jest w ciąży w 4 mcu i na wzajem się szturchamy żeby nie zasnąc hi hi hi
D
Dzoana.a
Gość
Marta musisz mysleć, że będzie dobrze

A
anaber
Gość
Wiolka mój gin jak z nim rozmawiałam to powiedzial, albo kwas foliowy albo witaminy bo w tych witaminach jest kwas foliowy aby nie przedawkować ale mi osobiście powiedzial ,ze mam brac kwas foliowy i teraz na ostatniej wizycie dopiero kazal brac witaminy. Pamiętam ,ze po tym Prenatal Complex było mi strasznie nie dobrze tabletki jak dla konia wielkie - strasznie miałam po tym mdłości.
ja na Twoim miejscu narzie bym sie wstrzymała pojdziesz na wizyte to sie wszystkiego dowiesz.Ale to tylo moje zdanie 

D
Dzoana.a
Gość
Idę spać, niby spałam do 11 dzisiaj, a padam na pysk. Pewnie ten rower ze mnie wyciągnął
W końcu starość nie radość
Dobranoc Słonka

wiolka23
Fanka BB :)
Anaber- zapytam gina napewno jak pójde myśle że nie zaszkodze witaminami bo przy Nastce w ciąży zażywalam i witaminy i kwas foliowy Marta- to chociaż tyle że masz koleżanke też w ciąży niestety fakt jest taki że wszystko sie może zdarzyć i nie mamy na to wpływu musimy ograniczać stres bo on źle na dziecko wpływa i nie pomaga i trzeba myśleć pozytywnie a wtedy sie jakos ułoży ja narazie myśle o tym żeby mi tygodnie szybciej leciały

reklama
A
anaber
Gość
wiolka a robiłas badanie krwi ?? masz jakies niedobory??
Ja jeszcze dziś posprzątałam całe mieszkanie, poprosiłam M aby mi łóżka poodsuwał i umyłam wielkie lustra od szafy ktore mam od sufitu do podlogi pieknie to wygląda ale utrzymac to w czystości przy dziecku to graniczy z cudem
a teraz sobie leżę z lapkiem na nogach i oglądam TV. moj M poszedl na salę grac w piłkę mlody zasypia więc jestem szczęśliwa :-)
Ja jeszcze dziś posprzątałam całe mieszkanie, poprosiłam M aby mi łóżka poodsuwał i umyłam wielkie lustra od szafy ktore mam od sufitu do podlogi pieknie to wygląda ale utrzymac to w czystości przy dziecku to graniczy z cudem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: