reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnieszka-wiem że dobra jest herbatka z miodem i soczkiem malinowym tylko ciężko powiedzieć czy ci pomoże bo mogło sie już u ciebie to bardziej rozwinąć zapytaj może farmaceuty powinien ci doradzić i zdrówka życze:-)

reklama
Wiolka GRATULACJE drugiej krechy :-)
Agnes slonko dziekuje nawet nie myslalam ze jestem taka pozytywna :-D
Anisiaj gratuluje wizyty i teraz tylko czekaj na piekne serduszko:tak:
Ilonka no to juz nie sa zarty z ta nerka:no:, nie mozna z tym nic zrobic???
Ale napewno ci to ruchy maluszka rekompensuja :-)
Dzoana kurcze no dziwna sprawa z tymi plamieniami:baffled:......a lekarz nie domysla sie co to moze byc skoro badania oki???

Ja niestety nie mialam czasu w sobote na bb bo duzo sie dzialo, dzisiaj juz nadrobilam wasze wpisy i siedze sobie jeszcze w pidzamce i czaje sie na mame bo powinna juz byc u taty a nie zadzwonie do niego poki jej nie ma bo jem zle odbierac telefon

Jestem i ja, niedzielnie i z wielkim bólem podbrzusza. Mieliśmy dzisiaj jechać na rowerki, ale nie dam rady. Szkoda, taka piękna pogoda.
Katy, jeszcze nie byłam u lekarki z wynikami. Wizytę mam dopiero 16 kwietnia:-(
Wiola, chyba przegapiłam Twoje II, GRATULACJE:-D

Witajcie - chcialam dac znac ze zyje i u mnie odpukac wszystko ok tylko jestesmy w trakcie remontu, maly troche choruje i nawet nie wiem w co mam rece wlozyc wiec podczytuje jak tylko mam chwilke. Gratulacje nowych kreseczek dziewczyny i buziaki dla calej reszty.

Cześć dziewczyny

ja się witam wiosennie bo u mnie śliczne słoneczko !!!

dzisiaj robiłam na obiad kurczaka tika masala i wyszedł pyyyyyyychota :-p ... Mati jeszcze dojada i jedziemy na kawkę do znajomych =)

Dzoana - mi sie właśnie wydaje że ja te bliźniaki miałam po duphastonie i teraz jak będziemy sie starać to nie wiem co robic, boje sie ze bez duphastonu nie uda mi sie ciazy utrzymac z drugiej strony boje sie ze jak bede brala duphaston to znowu beda blizniaki

Cześć dziewczyny

ja się witam wiosennie bo u mnie śliczne słoneczko !!!

dzisiaj robiłam na obiad kurczaka tika masala i wyszedł pyyyyyyychota :-p ... Mati jeszcze dojada i jedziemy na kawkę do znajomych =)

Dzoana - mi sie właśnie wydaje że ja te bliźniaki miałam po duphastonie i teraz jak będziemy sie starać to nie wiem co robic, boje sie ze bez duphastonu nie uda mi sie ciazy utrzymac z drugiej strony boje sie ze jak bede brala duphaston to znowu beda blizniaki
Możesz dać mi przepis? Brzmi smacznie. Kobitka z reportażu mówiła, że brała luteinę, bo nie mogła zajść i też urodziła bliźniaki. Teraz to sama nie wiem. Pewnie zaryzykuję, bo boje się, że bez wspomagacza nawet nie uda mi się zajść. Niby hormony mam ok, ale w takim razie nie wiem dlaczego mi się nie udaje.
Poza tym logicznie rzecz biorąc duphaston nie wpływa na ilość komórek jajowych, które się wydzielają (chyba), więc teoretycznie nie powinien zwiększać prawdopodobieństwa zajścia w ciążę bliźniaczą.
A jak udadzą się dwa za jednym zamachem to trudno, będą dwa szczęścia na raz:-D

hej ale mam dola ,wszyscy tylko sie podniecaja dzieckiem od szwagra a ta moja powalona szwagierka pyta bezczelnie " a co wy dalej nie mozecie, jaka szkoda, ja chce juz drugie a wy dalej nie mozecie " mam dosc niechce mi sie juz zyc :( bo sprawiedliwosci na tym swiecie to niema :/

Joweg- nie martw sie kochanan bezczelność ludzka nie zna granic nie przejmuj sie nią wiem że musi ci być bardzo przykro ale olej ją bardziej ją to zdeneruje że sue ie przejełaś,będziedobrze już nie długo będzie twój czas:happy2: Dzoana-może warto pójść do innego lekarza zobaczyć czy powie to samo co tój lekarz teraz ci mówi czy może coś innego?:sorry2:

reklama
Do góry