Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, nie mozna z tym nic zrobic???
......a lekarz nie domysla sie co to moze byc skoro badania oki???
... Mati jeszcze dojada i jedziemy na kawkę do znajomych =)Możesz dać mi przepis? Brzmi smacznie. Kobitka z reportażu mówiła, że brała luteinę, bo nie mogła zajść i też urodziła bliźniaki. Teraz to sama nie wiem. Pewnie zaryzykuję, bo boje się, że bez wspomagacza nawet nie uda mi się zajść. Niby hormony mam ok, ale w takim razie nie wiem dlaczego mi się nie udaje.Cześć dziewczyny
ja się witam wiosennie bo u mnie śliczne słoneczko !!!
dzisiaj robiłam na obiad kurczaka tika masala i wyszedł pyyyyyyychota... Mati jeszcze dojada i jedziemy na kawkę do znajomych =)
Dzoana - mi sie właśnie wydaje że ja te bliźniaki miałam po duphastonie i teraz jak będziemy sie starać to nie wiem co robic, boje sie ze bez duphastonu nie uda mi sie ciazy utrzymac z drugiej strony boje sie ze jak bede brala duphaston to znowu beda blizniaki

Dzoana-może warto pójść do innego lekarza zobaczyć czy powie to samo co tój lekarz teraz ci mówi czy może coś innego?