Wiolka oj wymęczyłam się strasznie, a ja ciągle łażę i coś podżeram i znów zjadłam słoik śledzi a kurcze kapusta kiszona za mną chodzi hi hi hi
Anisiaj to też moja pierwsza ciąża ale brzuszek boli czasami i lewy jajnik, lekarz powiedział że to dobry znak bo macica się rozciąga.
Ilonka wynudziłam się w tej szkole jak mops, mam taką głupią panią doktor która nie rozumie nic co się do niej mówi, mało tego wszystkie wykłady ściąga i czyta z wikipedii masakra ha ha ha oj chciałabym poczuć takie kopniaki w brzuszku to musi być super uczucie.
Agnieszka do łóżeczka i dużo czosnku oraz herbatka z miodem i cytryną.
Dzona w 2050 będzie wiele bliźniąt, a ciągle mówią że koniec świata się zbliża
Joweg miałam tak samo kochana jak Ty, jak nam się nie udało a moja koleżanka zaciążyła też mi dogadywała, wkurzałam się na maksa i nawet przestałam się do niej odzywać, przykre to jest jak cholera – wiem, ale trzeba unieść główkę do góry i wmówić sobie że będzie dobrze. Będziesz miała maleństwa zobaczysz i z biegiem czasu będziesz się z tego śmiać, są też dobre strony jak szwagierka będzie miała odchowane duże dzieci Ty będziesz się rozkoszować cudnym małym bobaskiem, pamiętaj, że ktoś musi być mądrzejszy.