reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jestem i ja już po szkole ale głodna masara
Anisiaj
gratuluję udanej wizyty :-D
Dzona czasami dobrze jest odpocząć od tego wszystkiego niemniej jednak ciężko nie myśleć jak się czegoś bardzo pragnie ale i TY będziesz się cieszyć zobaczysz :tak:
Ilonka Bidulko aż tak boli kurcze współczuję, a ta żurawina to coś pomogła czy raczej to faktycznie dzidzia uciska?

No i gdzie jesteście ?

Ostatnia edycja:
reklama
A mnie brzuch dzis cały dzień boli niedawno zażyłam niedawno nospe mam takie dziwne uczucie jagby mi tam wszystko pływało jakoś tak dziwnie:baffled: Ilonka- współczuje ci kochana ja też znam taki ból nerki opoczywaj:-) Marta-dobrze że już po szkole jesteś:happy: zaraz wrzuce przepis na babke piaskową

Wiolka mnie w początkowych tygodniach też bolał brzuch na początku ból był taki jak na @ i lewy jajnik a później miałam uczucie jakby wszystko mi się rozpychało tam w środku. a teraz czasami mnie pobolewa ale ogólnie oki.

przepis na babke piaskową:składniki,5 całych jajek ,1 szklanka cukru,1szklanka mąki ziemniaczanej,1 szklanka mąki tortowej,2 łyżeczki proszku do pieczenia,1 margaryna (kasia) Przygotowanie:jajka całe ubić z cukrem,dodaćmąke i proszek do pieczenia (proszek z mąką rozmieszać)oraz roztopioną i troche przestudzoną margaryne,wszystko wymieszać i połowe wylać na blaszke,do drugiej połowy dodać łyżke kakao piec około godziny w temp. do 200 st Marta- no dziś mnie boli brzuch wczoraj w nocy też mnie bolał i spać mi sie chce mam nadzieje że niedługo mi to minie

My własnie wróciliśmy z dworku kurcze już się chłodno zrobiło ale w dzien bylo pięknie,ze az z sąsiadami skusiliśmy sie na grilla tak mi brakowało tego smaku także sezon u nas otwrty ;-) no i plus taki,że nie musialam stać przy garach w domu. tylko przygotowalam mięsko i kiełbaski i miałam gotowca :-) jutro chyba przejedziemy się na wycieczkę do Szymbarku gdzie jest domek do góry nogami także obiad też bedzie na mieście :happy: żyć nie umierać :rofl2: hehehehehee

Anaber to pięknie wam się dzień jutro zapowiada mam nadzieje że pogode będziecie mieć śliczną u mnie mąż zaraz bierze sie za zmienienie firanki popatrze jak mu to idzie:-DPowiedzcie mi a witaminy kupić sobie już?Mam lekkie zawroty głowy może jakieś osłabienie:baffled: Ilona tak w tygodniu zrobie drugi test

Wiolka co do witamin to zależy bo mój ginekolog jest przeciwny jakimkolwiek witaminą bo twierdzi, że jak się je wszystko to nie ma potrzeby ale ja kupiłam sobie prenatal compleks to są witaminy na I- szy trymestr, trochę drogie bo za 30 tabletek płaciłam 35zł :wściekła/y: no i kwas foliowy biorę cały czas.

Marta-niby tak tylko ja mam tendencje do anemii a chciałabt=ym jej uniknąć niby jakiś czas temu jak badania robiłam to miałam dobre ale przecież witaminy nie zaszkodzą a we wszystkim jest teraz chemia a prenatal complex u mnie kosztuje 27 zł a kwas foliowy to od listopada zażywam codziennie po jednej tabletce

reklama
Do góry