• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Praca fajna bardzo ją lubi i jest po jego kierunku bo kończył Akademię Rolniczą, no ja już wczoraj złożyłam pozew do sądu o przywrócenie do pracy, wiem że macierzyński będę miała płatny ale chce im utrzeć nosa. Powiem Ci po krótcy że u mnie było dwóch szefów ale rządził jeden ten drugi był tylko na papierze, jak między nimi się nie układało to ten jeden u którego było 15 pracowników łącznie ze mną ogłosił likwidację. Wszyscy dostali rozwiązanie umowy za porozumieniem stron i na nowo przyjęci u żony tego pierwszego oprócz mnie, ja tylko dostałam z likwidacją. Księgowa do mnie zadzwoniła i powiedziała że oni mi nie dadzą nowej umowy bo jestem w ciąży i nie będą mnie utrzymywać ani płacić składek zus bo im nie przynoszę dochodów... mało tego nowa osoba została przyjęta na moje miejsce - takie chamy ... szkoda gadać

bier-gingers-ingwer-05l-dose.jpg walsnie se piweko pije :) Zdrowie moje grogie PAnie :)

dzieki marta :D

Joweg wchodzisz tak jak nam odpisujesz w środkowym rzędzie gdzie są te ikonki masz drzewko w ramce klikasz na to później wybierz pliki, wgrywasz i masz
Spoko nie ma sprawy hi hi

Bobo kobita w zusie mi powiedziała że macierzyński mam płatny maks 6 miesięcy, muszę iść do pracy nie mam wyjścia ale będę szukała czegoś innego tam nie chce wracać, niestety nie stać nas żebym siedziała z dzieckiem w domu, moja mama jest na emeryturze i się zajmie dzidzią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry