Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Praca fajna bardzo ją lubi i jest po jego kierunku bo kończył Akademię Rolniczą, no ja już wczoraj złożyłam pozew do sądu o przywrócenie do pracy, wiem że macierzyński będę miała płatny ale chce im utrzeć nosa. Powiem Ci po krótcy że u mnie było dwóch szefów ale rządził jeden ten drugi był tylko na papierze, jak między nimi się nie układało to ten jeden u którego było 15 pracowników łącznie ze mną ogłosił likwidację. Wszyscy dostali rozwiązanie umowy za porozumieniem stron i na nowo przyjęci u żony tego pierwszego oprócz mnie, ja tylko dostałam z likwidacją. Księgowa do mnie zadzwoniła i powiedziała że oni mi nie dadzą nowej umowy bo jestem w ciąży i nie będą mnie utrzymywać ani płacić składek zus bo im nie przynoszę dochodów... mało tego nowa osoba została przyjęta na moje miejsce - takie chamy ... szkoda gadać
Joweg wchodzisz tak jak nam odpisujesz w środkowym rzędzie gdzie są te ikonki masz drzewko w ramce klikasz na to później wybierz pliki, wgrywasz i masz
Spoko nie ma sprawy hi hi
Bobo kobita w zusie mi powiedziała że macierzyński mam płatny maks 6 miesięcy, muszę iść do pracy nie mam wyjścia ale będę szukała czegoś innego tam nie chce wracać, niestety nie stać nas żebym siedziała z dzieckiem w domu, moja mama jest na emeryturze i się zajmie dzidzią.