• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
boziu przedemna masa remontu :( az sie boje kto to wszytsko zrobi jak ja zaciaze i wtedy klapa :d

martaSx- to juz wiem gdzie moge wpasc na cherbate hehe :d a ta kawalerka to nie bedzie wam torche malo ?:D

Ostatnia edycja:
Joweg jakbyś mieszkała blisko z chęcią bym CI pomogła
kawalerkę kupiliśmy pod wynajem wiesz i z myślą o dziecku bo my mamy mieszkanko

Ostatnia edycja:
hehehe z brzuchem bys mi pomogla hehehe dobra Martusia to zapraszam do mnie na remont heheh :D

to mam tam nie wpadac na kawe ?:D ehhehe

2ltark6ui0427fwnro8i23l2m61.jpg taka "pieknosc " moj maz sobie zamowil :)

Ostatnia edycja:
Joweg A to zdjęcie to Ty jak byłaś mała?
Bobo częśc osób już sie wprowadziła ale my jeszcze czekamy na klucze bo ci co kupywali na początku mają pierwszenstwo. Za kawalerkę daliśmy coś około 177tyś. Musimy ją wyremontowac, bo deweloper ma w standardzie okna, drzwi wejściowe, parapety i grzejniki a tak nic tam nie ma. Rata kredytu nas wyniesie ok 800zł więc chcielibyśmy tak wynając żeby rata się spłacała.

Ostatnia edycja:
reklama
martaSx i racja :d my tez jak splacimy ten domek i potem wybudujemy moj wymarzony to ten wynajmiemy bo sie nie oplaca sprzedawac:D

to ja :D wogole do nikogo nie podobna chyba ze do listonosza heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry