reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Kobiety jestem padnięta ledwo żywa jeszcze sie tostó najadłam i chyba pękne:-)Mojej ciotki córa Nadieńka biedna chora kaszle ją strasznie i wymiotuje byłam jej słodycze na świeta podrzucić bidulka ledwo żywa jutro rano znowu musze wstać bo będę pilnowac wnuczke sąsiadki od 8 do 13 bo idzie do przychodni mam nadzieje że na popołudnie jak przyjedzie lekarz to będzie miała z kim małą zostawić bo ja w ciągu dnia musze sie chociaż chwile zdrzemnąć:confused2:ja teżbym sie napiła piwka ja wczesniej lubiałam desperadosa ale odkąd żołądek mnie zaczął terroryzować to stałam sie totalną abstynentką

Bobo metrów jest ok 32, właśnie odpisali nam na maila że 23 kwietnia dostaniemy klucze. Wchodzi się na prost jest łazienka nie taka mała, korytarz taki akurat, pokój z kuchnią razem ale chcemy to oddzielic płytą gipsową żeby nie było wrazenia że kuchnia jest w pokoju no i balkon duży bo ma 5m2.
Aha pytałaś na ile kredyt no na 30 lat ale mam nadzieję ze splacmy szybciej.
Joweg mieszkanie to dobra inwestycja tak jak mówisz nie opłaca się sprzedawac

marta my to co teraz wynajmujemy to ma 35m i to duzo jest. lazienka spora wanna narozna kuchnia jest z pokojem ale jest oddzieolna taka scianka wyglada to jak pol sciany w pokoju hihi wiec widac kuchnie z pokoju ale ladnie to wyglada i fajnie ze tak jest. jak ja juz bede pracowac to tez chcemy kuypic jakies mieszkanko zeby wynajac

Ja bym nie umiała mieszkać w bloku tam są malutkie metraże i zero własnego ogódka my wynajmujemy wielki dom z ogrodem ogrodzony i szczerze to chciałabym tu zawsze mieszkać dom jest super ogód też w fajnym miejscu zdala od głównej drogi ale do urzędu sklepów aptek i przychodni mamy 5-10minut na piechote

wiolka23-lubuisz to co ja :d cisza spokoj i ogrodek heheh to piwo to dla mnie jakbym wypiala jak samobojstwo heeh wiecie co tak obliczylam ze jakby nam sie udalo to in vitro to mialabym lutowego dzidziusia :)

ja mam teraz 75m2 i nie mam woogle miejsca :d kompetnie :d

reklama
Do góry