reklama
ja tam sie ciesze jak bede miec brzuch to im wiekszy tym lepszy w koncu bede cos miec hehe
martaSx- blok to nie dla mnie:d miezsaklam w polsce w bkloku i potem w domu u tesciow , maja taki nowy ladny domke z ogrodkiem :d hmmmmm superr sprawa:d i teraz mamy mieszkanie ale nie jestem wogole zadowolona chociazby tym ze mam sasiadow
martaSx- blok to nie dla mnie:d miezsaklam w polsce w bkloku i potem w domu u tesciow , maja taki nowy ladny domke z ogrodkiem :d hmmmmm superr sprawa:d i teraz mamy mieszkanie ale nie jestem wogole zadowolona chociazby tym ze mam sasiadow
wiolka23
Fanka BB :)
Joweg-skąd ja to znam my mamy ponad 200m2 w domu a ratów mamy tyle że w kazdym pokoju Nastki ciuchy to mam u niej w pokoju w salonie i na strychu wpierony worków ciuchów z których wyrosła i też mi mało miejsca myślałam że będziemy mieć tu pusto a tu prosze przestrzeń tak zajeta że mogłoby być więcej miejsca
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Kochana nie mas duzoego brzucha masz taki w sam raz
ja mialam 2 razy wiekszy w tym tyg co Ty bylas a teraz mam taki jak Ty hihi. zreszta u mnie jest tak ze mi szybko ciaze wywala moja mama tez tak miala i u nas to dziedziczne hihi
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dobranoc marta 
ja ogladam tvn a jutro jedziemy do moich rodzicow powiemy im o ciazy i juz na swieta zostajemy
joweg domek fajna sprawa niestety nas nigdy nie bedzie na domek stac
ja ogladam tvn a jutro jedziemy do moich rodzicow powiemy im o ciazy i juz na swieta zostajemy
joweg domek fajna sprawa niestety nas nigdy nie bedzie na domek stac
bobo- superr swieta beda miec dziadki :d ja powiem dopiero po 12 tygodniu :d
wiolka23- my kupujemy taki stary dop remontu, powoli sie zrobi
martaSx-dobranoc i do jutra:d
ja jem bulke z ogorkiem i pomidorem i zaraz uderzam jesc truskawki moze jak dam rade:d
ehhh ale ten moj Mezus kaszle ,
jakby mial zaraz pluca wypluc 
wiolka23- my kupujemy taki stary dop remontu, powoli sie zrobi
martaSx-dobranoc i do jutra:d
ja jem bulke z ogorkiem i pomidorem i zaraz uderzam jesc truskawki moze jak dam rade:d
ehhh ale ten moj Mezus kaszle ,
reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Wszystko jest niesamowicie drogie niestety ja sobie cenie spokój i cisze i dla dzieci jest to super miejsce ale zależy co kto lubi i na co kogo stać Joweg dom do remontu super sprawa odremontujecie po troche i będzie elegancko:-) ja też ide spać bo ledwo żyje dobranoc

Podziel się: