reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja tam sie ciesze jak bede miec brzuch to im wiekszy tym lepszy w koncu bede cos miec hehe

martaSx- blok to nie dla mnie:d miezsaklam w polsce w bkloku i potem w domu u tesciow , maja taki nowy ladny domke z ogrodkiem :d hmmmmm superr sprawa:d i teraz mamy mieszkanie ale nie jestem wogole zadowolona chociazby tym ze mam sasiadow :D

Joweg-skąd ja to znam my mamy ponad 200m2 w domu a ratów mamy tyle że w kazdym pokoju Nastki ciuchy to mam u niej w pokoju w salonie i na strychu wpierony worków ciuchów z których wyrosła i też mi mało miejsca myślałam że będziemy mieć tu pusto a tu prosze przestrzeń tak zajeta że mogłoby być więcej miejsca

Kochana nie mas duzoego brzucha masz taki w sam raz :) ja mialam 2 razy wiekszy w tym tyg co Ty bylas a teraz mam taki jak Ty hihi. zreszta u mnie jest tak ze mi szybko ciaze wywala moja mama tez tak miala i u nas to dziedziczne hihi

hehe wiolka23- ja tam juz bede wiedziec co mam zrobic my bedziemy miec 240m2 mieszkalnej powierzchni do tego piwnica i pralnia :D wiec mysle ze zagracenie zajmie mi torche czasu :D

dobranoc marta :)
ja ogladam tvn a jutro jedziemy do moich rodzicow powiemy im o ciazy i juz na swieta zostajemy :)
joweg domek fajna sprawa niestety nas nigdy nie bedzie na domek stac

bobo- superr swieta beda miec dziadki :d ja powiem dopiero po 12 tygodniu :d

wiolka23- my kupujemy taki stary dop remontu, powoli sie zrobi :)

martaSx-dobranoc i do jutra:d

ja jem bulke z ogorkiem i pomidorem i zaraz uderzam jesc truskawki moze jak dam rade:d

ehhh ale ten moj Mezus kaszle ,:( jakby mial zaraz pluca wypluc :(

reklama
Wszystko jest niesamowicie drogie niestety ja sobie cenie spokój i cisze i dla dzieci jest to super miejsce ale zależy co kto lubi i na co kogo stać Joweg dom do remontu super sprawa odremontujecie po troche i będzie elegancko:-) ja też ide spać bo ledwo żyje dobranoc:happy:

Do góry