reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam czwartkowo !!!!!
Katrina narzekałaś ze idzie CI w biodra wszystko itd a tu co sie okazuje ?????????? WYGLĄDASZ BARDZO ŁADNIE !!!!!!!!! mnie brzuszek wygląda na córeczkowy :p bo jest taki zgrabniutki, nie rozlewa sie na boki, a jaki miałaś z Alinką ????????? Taki sam trzymający sie "kupy" ?????????????
Ja z Jasiem miałam rozlazły, tzn wiesz był taki szeroki a nie jak piłeczka, bo słyszałam takie opienie ze jak córa to brzuch ma juz inny kształ ale ciort wie ile w tym prawdy :-p

bobo zdrówka :) kup ten syropek :) Ja co prawda nie kupowałam GO a chorowałam chyba ze 3 razy juz, ale mnie pomagało mleko z miodem i masłem, czosnek, na gardło tantum lemon szybko pomógł TANTUM LEMON 20 PATYLEK DO SSANIA - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl no tez brałam apap jak głowa pękała,!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiola udanych połowów na sklepach :)

MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!!!!!

bobob- co do soku malinowego to w pierwszym trymstrze nie wolno lisci malin pic jako ziol ale sok mozna :D a potem nawet jest wskazane ppicie przed porodem bo to rozciaga i uelastycznia macice :) i wtedy porod jest latwiejszy :D

dzien dobry wogole :D ide jesc sniadanie :D

hejka

Dziś nie do życia jestem, pochmurno, zimno... :( :no: można zwariować z tą pogodą :angry:
wstałam o 6:30 by zrobić zakupy póki koleje nie ma i przed pracą M. i jestem nieprzytomna, a dziś obiecałam sobie umycie lodówki ...

katrina śliczny brzusio :)
bobo ja jestem baaaaaardzo podatna na infekcje, 3x już chorowałam... i ja już nie mogę pić tego syropu bo on wcale nie jest taki smaczny ... po prostu mam mdłości po nim i zajeżdża czosnkiem, więc łykam Prenatal Grip Care, ma taki sam skład, tylko jest w kapsułkach. Ja na wszelki wypadek 1 raz dziennie, a jak byłam chora to 2 x dziennie :) Ale sama musisz zadecydować co Ci podejdzie syrop czy kapsułki ... :-)
Jak będziesz kupowała syrop, to weź dwa od razu, bo taka buteleczka to na 2-3 dni wystarcza a trzeba pić minimum tydzień :) na gardło gin mi kazał tantum verde do psikania :)
ilonka pieczesz już ???? Jaś Ci pomaga w kuchni ??? :-) jak się czujesz ???
zzagubiona jak brzuszek z Nadią ??? wszystko OK ? Jeśli chodzi o fikanie w brzuchu to Igor skubaniec ma tak samo, jak wołam M to on przestaje,.... jak tylko M wychodzi znów daje czadu :-)

anisiaj
mdłości to prawidłowy objaw ... polecam wam w ogóle dziewczyny migdały, ja dzięki nim jakoś przeżyłam męczarnie z mdłościami :))))

wiola
kiepska pogoda u nas dzisiaj co ???? :(

Ja na mdłości stosuje też migdały,banany pije dużo wody mineralnej niegazowanj i kupiłam sobie w aptece mammamarin to jest na mdłości dla kobiet w ciąży i dla tych które planują ciąże pije też herbatke imbirową czasem

ale mialam sen :D ze w domu mielismy czworaczki ale nie wiedzialam plci bo byly byly tak poubierane w fioletowe zielone niebieskie i zolte body :D ale se opmyslalam ze moze chociaz jedna dziewczynka i przyszla tesciowa i zaczela zmmieniac pieluchy :D i pierwsze co patrzymy wszyscy a tutaj cipulka a ja mowie ze to siusiak a ona ze to cipulka i wszscy takcy sczzesliwi byli i potem drugie dziecko przebieramy ale sie obudzilam i tyle :d

wiolka23- ja rano liscie malin pije potem liscie czerwonej koniczyny potem liscie pokrzywy :) do tego mnustwo witamin :d wychodzi mi dziennie okolo 25 tabletke :D

ja poki co mam mdlosci takie ze jakos sobie z nimi radze bez brania specyfikow zobaczymy co bedzie pozniej hihi :) pojde pozniej do apteki i sobie kupie cos na to bolace mnie gardlo bo nie chce sie bardziej rozlozyc :)

reklama
Do góry