reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

no pogoda na święta "cudna" - zawsze lubię spacerować po obżarstwie przy stole, a tu... chyba trzeba będzie siedzieć w domku żeby się nie przeziębić.

ilonka dziś z moim brzuchem OK. Magnez wiadomo biorę... No ja dla siebie i męża też tylko 1 ciasto ( sernik na zimno, bez pieczenia hehehehe) a tak to u moich rodziców i u teściów się najemy :)
Och ja mam nawet spory salon, ale nie mam gadzie trzymać takiego dużego stołu, szukam od kilku m-c składanego, żeby go np. wyciągnąć i rozłożyć tylko na jakąś okazję. Raz pożyczyłam się i powiem Ci zrobiłam imprezę dla rodziny z okazji naszej 1 rocznicy ślubu - ale ja się wtedy namordowałam....... oj jaka byłam umęczona... ja chyba nie jestem do tego stworzona :)

dziewczyny ale macie sny - łohohoho - joweg może do twojego zestawu dorzuć meilskę, będziesz po nije lepiej spała

marta sx
no piłeczka się ładnie zarysowuje :)

zzagubiona, ale siiiiiiiiiiiniak !!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze, ze z brzusiem OK.

reklama
Joweg a mi się wydaję że jest mega wielki rano jest mniejszy troche a zdjęcie robiłam wieczorem po całodniowym jedzonku hi hi hi
Zzagubiona brzuszek masz superowy też już taki chce :tak:

Ostatnia edycja:
marta nie obejrzysz sie a tez taki bedziesz miala mi sie ciagle wydaje ze dopiero co test robilam a tu juz koncowka a tak po za tym juz sie nie moge doczekac az go nie bedzie bardzo juz daje mi w kosc chyba bede musiala kupic sobie pas podtrzymujacy bo nogi mi siadaja hehe

reklama
Do góry