reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka - za każdym razem mam podobny kształt brzucha, jedynie co, rozmiar sie zmienia.. hihi. Uda i biodra "nie rzucają" sie w oczy, bo specjalnie robiłam takie ujęcie, ale mam na czym siedzieć, oj mam.

Najważniejsze, ze dobrze się czuję, że z maluszkiem jest dobrze i juz niedługo będe sprawdzać cm w dół..

reklama
Bietka podziwiam CIę ze chciało CI sie tak wstać !!!!!!!!! Ja ledwo co o 9 sie zwlekłam własnie ze względu na widok za oknem !!!!!!!!!! no ale cóż,,,,,, miały być cieplutkie święta a zapowiadają deszcz i zimnice !!!!!!!:crazy:
Co do pieczenia to robię tylko 3 bita a wiec w sumie nie piekę bo tego się nie pieczę , a mama robi serniczek wiec i dla nas zrobi i tak samo jest z mięskiem tacie najlepiej to wychodzi wiec skoro piecze dla nich to i dla nas za jednym zamachem upiecze schabik i łopatkę :) także ja jak co roku mam w sumie na gotowy wszystko, bo w 1 dzien swiąt idziemy całą rodziną do dziadkó i tam zawsze spędzamy święta :) wiec tak naprawde to zebym miała coś w domku do zjedzenia :) Ale powiem Wam ze marzy mi sie juz duży stół w salonie abym mogła choć raz Ja zrobić swięta !!!!!!!!!!! Planujemy kupić na sierpień taki stół aby na chrzciny był no ale nie wiadomo czy sie wyrobimy z kasą !!!!!!!!!!!!!!!!! NO a Jas owszem pomaga ale bałaganić w kuchni :p i jak pytam sie kto to potem posprząta to oczywiscie zadowolony twiedzi ze mamusia !!!!! :baffled:

a Jak Twój brzunio dziś ?????????? nadal sie stawia ???????????????

Ja mam ambitny plan na dziś, poprać koce i wygrzebać juz wszystkie małe ubranka dla Pawełka aby czekały juz w jednym worku na pranie !!!!!!!!!!! :):):)

Katrina jak dla mnie wyglądasz bardzo korzystnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Joweg ja pije herbatkę malinową, jabłkową, zwykłą wszystkie pije i soki i wody
Bietka u mnie też pochmurno... do dupy ta pogoda a miało być ładnie na święta
Bobo ja na szczęście nie mam objawów ciążowych na początku może mnie z 3 razy mdliło, a tak to tylko zaparcia, siusiu i piciu
Wiolka ja w nocy co godznę się budzę na siusiu i piję wodę w nocy
Ja też miałam głupi sen dzisiaj, że mój m mnie zdradza :szok:

ej ja w staje w nocy siku po 3-4 razy i nie jestem w ciazy!!!1 co dopiero jak bede , chyba bede spac w lazience na kibelku hehe :D

Ja sie w nocy budze ale nie wstaje bo mi sie wstać nie chce wytrzymuje do rana o rano sie z łóżka wyciągam:-Du mnie dziś też pogoda paskudna a wczoraj było tak pięknie

reklama
czesc dziewczynki
bobo na gardelko tamtumverde( czy jak to sie pisze ) mozna
katrina brzuszek sliczny ale jak tak patrze to ty masz taki bardziej do przodu niz ja
bietko narazie odpukac sporadycznie sie brzus stawia tak wiec spokojnie jest, powiem ci ze ja tez tak mam mowie do kogos patrz a ona wtedy jak na zlosc ostatnio wzielam sie na sposob i szturchalam mojego kilka razy sie udalo pozniej jak by cwaniara moje mysli slyszala hehe i wnosie miala innych ;p prezencik tylko dla mamusi

ja dzis znowu pokluta ostatnio ktoras pisala o siniaku po pobieraniu krwi DSCN4693.jpgten ma tydzien hehe byl wiekszy dzis nie miala gdzie kluc 2 razy probowala w reke ale krew nie chciala isc wiec pobrala z dloni teraz mam taka gule ze hej a tak po za tym na szalone dodalam zdjecie brzuchola

Do góry