ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
zagubiona OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko ale widok !!!!!!!!!!!!!
Ja miałam takiego 2 razy w życiu, raz po porodzie, bo mi 8 razy sie wkuwały wiec miałam potem całe ręce sine
a drugi raz chyba z Jasiem w ciązy !!!!!!!!
bietka cieszę sie ze juz lepiej z brzuszkiem, ale magnez bierz na razie , nie zaszkodzi
co do salony to my mamy nie za duży a stół to taki chcemy aby na codzien nie zajmować dużo miejsca a jak ktoś przyjdzie można go szybko rozłożyć na wiekszy 
STÓŁ 90X90+100+4 KRZESŁA (2171940079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo
Zestaw, stół 90x90 + 3x45, 4 krzesla Modena Raty! (2231738915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NO tylko ceny nie te, u nas w meblowych są tańsze o wiele tansze !!
U mnie dzis barszcz czerwony z ziemniaczkami i cebulką
standardowo na 2 dni juz zrobiłam
Ja miałam takiego 2 razy w życiu, raz po porodzie, bo mi 8 razy sie wkuwały wiec miałam potem całe ręce sine

bietka cieszę sie ze juz lepiej z brzuszkiem, ale magnez bierz na razie , nie zaszkodzi
STÓŁ 90X90+100+4 KRZESŁA (2171940079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo
Zestaw, stół 90x90 + 3x45, 4 krzesla Modena Raty! (2231738915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NO tylko ceny nie te, u nas w meblowych są tańsze o wiele tansze !!
U mnie dzis barszcz czerwony z ziemniaczkami i cebulką