• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

ajj bobo ja zaraz sie porycze tak mi sie chce piwka hehe a co smieszniejsze jestem niepijaca haha zawsze jak maz kupi mi reedsa to nawet pol szklaneczki nie wypije ;p

reklama
joweg pewnie spotkajmy sie wszystkie z dzidziolami i z brzucholami hihi obierzemy jakis punkt w polowie drogi hihi :)
zagubiona ja lubie reedsika zurawinowego pyszny jest
ale mam zdecia brzuchol wielki jak balon taki wzdety
marta to super ze bedziesz miala placone :)
ja tez mam tesciowa na emeryturze wiec jej dziecko bede podrzucac

Przekazuję wiadomość od roszpunki
z dzieciątkiem wszystko dobrze, ale nie ma sił i ochoty pisać, wróci jak sie ogarnię !!!!!!!!!!

no i teraz sie jeszcze bardziej martwię, bo jedynie tyle napisała, pytałam co sie stało ale juz nie napisała :( ojjjjj co tu sie dzieje ostatnio :(( :-(

tgdzies w srodku polski spotka sie masa kobitke na spotkanie i beda pic reddsa po pol na lebka i spac heheh :)

ja jestem abstynentak cale zycie ale reddsika abblo karmi uwielbiam :d choc moja glowa slaba :D

wiecie co chcialam nagrac filmik jak moja niunia wariuje ale ta spryciara gdy tylko wlacze nagrywanie przestaje brykac wylacze i znowu szaleje ehhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry