• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam :* :-):-)
zaraz napiszę tylko małego do spania zagonię :)hihi

NO jestem, ale mały i tak pieron nie chce spać... ehhh :(
Witamy nową staraczkową kobitkę cukierenka HEJ !!!!!!!!!!!!
kochana rozgość sie i napisz coś o sobie więcej :)))))

A co u mnie ?????łeeee muli mnie , głowa boli, a to dlatego ze jestem pazerna i juz .....
zjadłam ciepłego placka z jabłkami i poprawiłam zaraz bułką z papryką wiec bede dziś bardzo chora....... juz sie źle czuje .,..... kurcze niech mnie złapie wszystko ale nie rzyganko....... nienawidzę !!!!!!! wryyyyy...........
Martini- hahah mąż nieżle skwitował

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :)
Widze ze mamy dwie mamusie juz wsrod nas:) Mam nadzieje ze szybko nas "zaraza" brzuszkiem:) Kochane ja nadal staranka mam tzn. celuje na slepo bo sama nie wiem kiedy mam te plodne sluz niby jest ale jak siusiu zrobie pozniej sucho mam i tak pojawia sie i znika hehe, Powedzcie jaki on byc powinien w owulacje? Bo ja juz sama zglupialam. My mamy staranka co drugi dzien zeby plemniczki byly jurne hehe no i obowiazakowo po tylek do gory :) Dziewczyny @ mialam 3.09 poprzednia 3.08 wiec teraz jakos mam plodne tak?
Buziaki Kochane

losiczka ja chce dziewczynke ! chce miec Jule:) jednak u mnie nie wiadomo jak z tymi plodnymi bo ja bralam tabletki przestalam 1.08 pozniej okres byl 3.08 pozniej 3.09 ale przed braniem tabletek a bralam je 3 cykle mialam @ co 35 dni. kude chce zeby sie udalo i zeby julisia byla. losiczka kiedy testujesz? trzymam kciuki :)

bobofrutek- płodny śluz to taki który przypomina białko jaja kurzego, niby sie mówi ze trwa on 5dni i ostatni dzien takiego śluzu to OWULKA, ale wiadomo ze tak nie zawsze jest :) jak co 2 dni działacie to bedzie OK, nie martw sie:))))))
losiczka jeszcze 3dni i testowanko, nie martw sie, trzeba wierzyć i miec nadzieje :) ja dopiero testuje za minimum 10 dni, ehhh niby na 26 wrzesnia ale ja nie wytrzymam i zatestuje napewno wczesniej ( o ile tempka nie spadnie )

reklama
ilona dzieki za objasnienie:) Mam nadzieje ze uda mi trafic w owulke i splodzic dzidzie:) Dziewczyny a po jakim czasie od ewentualnego zaplodnienia macica robi sie rozpulchniona i sinieje ( podobno tak sie dzieje). W poniedzialek mam wizyte u gina i jakbym splodzila teraz to widzialby rozpulchniona macice czy jeszcze za wczesnie bo ciaze to wiem ze zobaczy dopiero pozniej ale czy macice bedzie widac?
buzka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry