reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zzagubiona ależ ja wiem, że masz absolutną rację, ale qrcze trzeba chociaż próbować ją troszkę uspokoić... :) niepotrzebnie sie denerwuje- przecież wszystko będzie dobrze... :)

i również najlepszejszego na mikolajki... :)

reklama
wiem ze sie nie potrzebnie stresuje i na dobre to nie wychodzi ale latwo jest nam tu mowic a same jak ma byc wazny dzien sie stresujemy wy przed testami ja wizytami (wy juz niedlugo tez bedziecie na szpilach siedzialy idac na pierwsze wizytki hih)

Dziękuję moje kochane,nawet nie wiecie jak potrzebuje takich osób jak Wy,tak pozytywnie zakręcone,ciepłe,empatyczne.....Czy mogę zostać zapisana do tej magicznej tabelki,czy ona tylko dla ciężaróweczek jest??? Jak tak to agniesia84 lat 27, om:12.11 termin następnej 12.12:))))))))) Ale napewno nie zatestuje 12,bo coś czuje,że jednak kuracja nie pomogła i wtym cyklu nie było owulki,a do tego przytulanek jak na lekarstwo, po owulce mój wziął się do robty i 2 razy dziennie działał;))))mój wariat:))))Jeżeli @się spóźni to wezmę przez tydzień luteinę,jeżeli nadal nic to wtedy pomyślę o teście albo betce...taki mam plan a jak wyjdzie w praniu to nie wiem,bo ja nicerpliwa strasznie jestem i pewnie koło apteki ścieszkę wydreptam:-DNie mam nadzieji na ten cykl,tak jakoś się chyba trochu wypaliłam,ale fakt,że chce tu z Wami laseczki zostać sugeruje,że to małe światełko się we mnie jeszcze mocno tli:***dlatego buziaki dla was dla Ilonki,z którą znamy się z tych gorszych czasów cierpienia po stracie...będę po południu,bo teraz do przedszkola jadę z moim tatą,który w stroju górniczym odwiedzi przedszkolaów-miłego dnia kochane

Zzagubiona jakby nie było to juz rok,ale od poronienia to 6 i tak liczę,ale po drodze miałam kilka przgód związanych z hormonami i endometriozą dlatego 3 cykle były o du.. rozbić,brak owulki a potem hormonki,po hormonkach to drugi,a u Ciebie skarbie???

14,5 tydzien ciazy ;p a udalo nam sie za pierwszym razem co bylo duzymmm szokiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agniesia witaj kochana:) im nas wiecej tym raźniej:)
Dziewczyny podjęłam męską decyzję, widzę ze niektóre pamietały ze dzis mam robic tesciora:)
okres mialam dostac miedzy 4 a 6, ale mi sie czesto spoznia:( i balam sie go dzisiaj zrobic.. poprostu scykałam:(
i zrobie go jutro.

zzagubiona- nie chcę byc niegrzeczna, ale... ja doskonale rozumiem każdą z nas- każda sie stresuje i te stresy tu wyrzuca, bo po to jesteśmy. ale naszym zadaniem nie jest wcale utwierdzać w tym stresie i poglębiać niepokój tylko pocieszyć, pogłaskać i powiedzieć- będzie dobrze. i mówimy tak nie dlatego, żeby odciąć się od sprawy tylko my naprawdę wierzymy, że będzie dobrze. nikt tu nikomu nie chce robić przykrości, ale czasem takie "brutalne" postawienie do pionu jest potrzebne. ja przynajmniej tak mam. jeśli z czymś mi źle to liczę na wsparcie, rękaw do otarcia łez i kopniaka w tyłek jeśli przesadzam i panikuję.
Dlatego Ilonko- jeśli Cię uraziłam- przepraszam.
Stresować to my się będziemy do końca życia- najpierw o testy, później przed każdą wizytą, potem najmniejszym bólem niepokojacym, porodem i zdrowiem naszych dzieci- ale nie chciałabym pozwalać na takie zamartwianie, bo to naprawdę niczego dobrego nie przynosi, ale mogę sie oczywiście mylić i nie muszę przecież sie wypowiadać.

Buziaki dla Was.

karla och Ty przebiegła... będziesz nas trzymać w niepewności do jutra? szok!

reklama
karolina ale mi nie chodzilo o to by nie pocieszac czy stawiac do pionu dlatego napisalam ilonie ze ja przytulam, bo wydaje mi sie ze to bardziej bylo potrzebne niz stawianie do pionu prze ze mnie bo niestety ale ja czasem za bardzo ja stawialam do pionu hehe, ale nie mowie ze wy tego nie robcie bo ilonce czasem trzeba klapsa szczelic w pupe ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry