Dziękuję moje kochane,nawet nie wiecie jak potrzebuje takich osób jak Wy,tak pozytywnie zakręcone,ciepłe,empatyczne.....Czy mogę zostać zapisana do tej magicznej tabelki,czy ona tylko dla ciężaróweczek jest??? Jak tak to agniesia84 lat 27, om:12.11 termin następnej 12.12

)))))))) Ale napewno nie zatestuje 12,bo coś czuje,że jednak kuracja nie pomogła i wtym cyklu nie było owulki,a do tego przytulanek jak na lekarstwo, po owulce mój wziął się do robty i 2 razy dziennie działał

)))mój wariat

)))Jeżeli @się spóźni to wezmę przez tydzień luteinę,jeżeli nadal nic to wtedy pomyślę o teście albo betce...taki mam plan a jak wyjdzie w praniu to nie wiem,bo ja nicerpliwa strasznie jestem i pewnie koło apteki ścieszkę wydreptam

Nie mam nadzieji na ten cykl,tak jakoś się chyba trochu wypaliłam,ale fakt,że chce tu z Wami laseczki zostać sugeruje,że to małe światełko się we mnie jeszcze mocno tli:***dlatego buziaki dla was dla Ilonki,z którą znamy się z tych gorszych czasów cierpienia po stracie...będę po południu,bo teraz do przedszkola jadę z moim tatą,który w stroju górniczym odwiedzi przedszkolaów-miłego dnia kochane